dilluns, 12 de gener del 2009

EL BASKET MONTESA COMENÇA L'ANY AMB VICTÒRIA FRONT EL SHELL LA RIBERA DE CARCAIXENT

El Basket Montesa enceta any amb la desena victòria d'aquesta temporada, ja que va guanyar per 74-66 al Shell La Ribera Carcaixent el dissabte passat al pavelló municipal.

Els montesins van començar el partit una mica descentrats, amb poques idees a l'atac i un joc lent, traduïnt-se en poca fluïdesa sobre el terreny de joc (11-18). En el segon quart els locals van remuntar el marcador amb un parcial de 10 -0 (25 -20) però els visitants van aconseguir neutralitzar el resultat abans del descans (26-26). Durant el tercer període la igualtat es va mantindre gràcies a l'encert anotador d'ambdós equips, no obstant, el Basket Montesa va acabar el quart amb una mínima avantatge (50-48). El quart temps va començar, de nou, amb un parcial montesí, 10 -4, gràcies a dos canastes consecutives del base Vicent i dos triples de Joaquin i Sergio, respectivament, aconseguint una important avantatge (60-52) al minut sis de joc. Aquesta renda va disminuir fins els tres punts (63-60 minut 9) però de nou l'equip local va reaccionar i gràcies als punts de Sergio, A. Chust i Vicent va tornar la diferència en el lluminós (73-63 minut 10). Al remat el resultat va ser 74-66.
Aquesta victòria consolida l'equip a la primera posició de la taula amb 10 victòries i una derrota.
Per part del Basket Montesa van anotar: Joaquin 17 punts, Vicent 16, Sergio 11 punts, Ricardo 10, Chust 9, Moya 7, Ivan 2 punts i Josep i Pedro 1 punt cadascú i les absències de Marcos i Àlex.

El pròxim partit el Basket Montesa viatja fins Moixent per jugar un dels encontres amb més rivalitat de tota la temporada. L'entrenador Jordi Montaner disposa de tots els seus jugadors a excepció de Marcos i Àlex, dos importants absències dins del planter montesí.

7 comentaris:

  1. Enhorabona pel blog i per la gran temporada, hui mateix vos enllaçe al meu i esta setmana vos dedicaré unes línies per presentar-lo. De tota manera, l'enllaç ja el tindré esta nit. Salutacions a tots els "veïns"...

    ResponElimina
  2. ENHORABONA!!!
    SOBRETOT PERQUE CREC QUE ÉS L'ÚNIC BLOC DE TOTS ELS QUE ES FAN PER ACÍ RELACIONATS EN EL BÀSQUET, QUE ESTÀ FET EN VALENCIÀ!!!
    PAREIX MENTIRA DE LA GENT DE MOIXENT, XÀTIVA, CANALS...

    ResponElimina
  3. Amic anònim, per la part que em toca de la teua al.lusió, cadascú és lliure de fer el que crega amb el seu temps, el "pareix mentira" potser et sobrava, ja saps el que diuen de les comparacions. Si jo tinc lectors que no entenen el valencià, i també vull escriure per a ells, no crec que siga res mal el poder fer-ho. I no soc ni em considere menys valencià que tú. I els canalins o moixentins supose que tampoc.

    Per cert, a l'autor/a de la notícia,dir-li que la redacció és perfecta.

    ResponElimina
  4. Amic Lakers, no era la meua intenció ofendre a ningú, només volia fer al.lusió a aquest fet, que, vullgues o no és curiós, i si que pareix mentira donat que tots els pobles de La Costera son de parla valenciana. De totes formes no voldria fer un debat lingüístic en un bloc dedicat al bàsquet. Vosaltres, en valencià o en castellà, continueu fent els vostres blocs que jo els visite tots, i crec que esteu alimentant i contribuint a que la lliga d'enguany siga molt més divertida al menys per als equips de La Costera. Enhorabona a tots!
    Salut!

    Vicent

    ResponElimina
  5. Sabia k eres tu Vicent!!!

    ResponElimina
  6. Tranquil, home, entenc el que vols dir. Jo faig els meus informatius a la ràdio en valencià (per La Vall d'Albaida sóc l'únic que així ho fa), i les notes de premsa del Nou Bàsket també les envie als mitjans tant en castellà com en valencià, però crec que hem de ser més tolerants quan parlem. De tota manera, tens raó que no hem de fer ací cap debat lingüístic, si vols ja ho discutirem algun dia pel poble amb una birreta. I agraïsc les teues paraules també per la part que em toca, ànim i a guanyar partits!

    ResponElimina
  7. El bloc del Montesa està viu... comencem en bon peu! jajajaja!
    Demà sopar, moixentins i montesins junts, qui guanyarà???
    El Mesón Perales!

    Vicent.

    ResponElimina