dimarts, 10 de febrer del 2009

El Basket Montesa encaixa la seua tercera derrota davant el Picken Claret per 83 - 64

El Basket Montesa va perdre a domicili per 83 - 64, derrota que no reflexa la gran igualtat que va haver durant tot l'encontre, llevat dels últims cinc minuts on els montesins s'enfonsaren regalant el partit. El Montesa no sols s'ha deixat la victòria a València sinò també la lessió de Vicent, peça clau de l'equip montesí, que sols va jugar el primer quart del partit i que el deixa fora els próxims encontres.
La primera part, tant el primer com el segon quart, van transcorre amb una igualtat en el marcador, amb menys anotació al primer (15 -13) i major dinamisme al segon període, ja que l'equip local va gaudir d'un cert avantatge (35-30) però que els visitants van neutralitzar al descans (35 -34). En el tercer quart, ja amb la baixa de Vicent, cal destacar el bon joc ofensiu de Joaquin, màxim anotador montesí i de Ricardo amb dos triples, que no van permetre que el Picken Claret agafara avantatge en el lluminós (54 -54). A l'últim quart el Montesa va aguantar el ritme local fins el minut 4 (60 -60) però, a partir d'aquest moment, el Montesa no va saber defendre, encaixant canastes fàcils que es va traduïr en un parcial 14 -2. En els últims minuts del partit el Montesa no va acabar cap atac permetent al local augmentar l'avantatge (83 -64).
Pel Montesa van jugar Joaquin amb 19 punts, Ricardo amb 14, Sergio amb 13, Vicent Ballester, abans de lesionar-se va anotar 9 punts (com haguera canviat el partit amb ell sobre la pista!!), Pedro 3 punts i Hugo i Micó amb 2 punts cadascú.
El Montesa va comptar amb 9 efectius, però la lesssió del base va restar un jugador, i les absències d'Àlex, Ivan i Moya i Marcos lessionat.
El Basket Montesa jugarà els següents partits amb incertesa per l'absència de Vicent ja que és el director de l'equip i aquést es recent quan no juga. Aquesta jornada el Basket Montesa s'enfronta a l'Enguera el dissabte a les 19:30 en el pavelló municipal enguerí.

7 comentaris:

  1. Ay mi Visente!! Pobret, que és xicotet!!

    :-P

    ResponElimina
  2. Anim Vicent i recuperat aviat... Ricard

    ResponElimina
  3. SI JA HEU DIUEN JA... LA EDAT NO PERDONA!!!

    ResponElimina
  4. Tranquil Vicent... el cap de setmana vas a Badalona a vore si t'ho curen i la pròxima setmana com nou... jeje

    ResponElimina
  5. IE MOLTES GRÀCIES A TOTS PER LES MOSTRES DE SUPORT I PELS ANIMS... SOBRETOT PEL QUE EM DIU LO DE L'EDAT...JAJAJA
    DIJOUS QUE VE VAIG A GASTALDI A VORER QUE EM DIU... DE MOMENT REPÓS I A ESPERAR... JO FIRMARIA JA, ESTAR BO PER A JUGAR CONTRA XÀTIVA, PERÒ CREC QUE NO PODRÀ SER. SI NO ÉS AIXÍ, DONCS INTENTAREM ESTAR AL 100% PER A QUAN VINGA EL CANALS...
    AU!

    VICENT

    ResponElimina
  6. Vicent.. en cual tienes el esguince? yo lo tengo en el izquierdo.. haber si tu lo tienes en el derecho y nos juntamos y hacemos uno entre los dos...jaja

    MARCOS

    ResponElimina
  7. Cris faltan dos enlaces claves al blog;

    www.fbcv.es
    www.basketballtrademarcoshernandez.blogspot.com

    el segundo enlace es buenisimo, entrar y vereis que coleccion de basket...

    MARCOS

    ResponElimina