divendres, 8 de maig del 2009

EL MONTESA GUANYA EN BURJASSOT AMB 6 JUGADORS

Dissabte passat, el Montesa va jugar en Burjassot l'últim partit de la lliga 08/09 de la que ja era campió desde la jornada passada i en el que van guanyar 56-76.

El partit es presentava complicat per als nostres, ja que només van anar al partit 6 jugadors i a més s'enfrontaven a un rival molt complicat, sobretot quan juga com a local, i al qual molts equips de la categoria li donen el títol honorífic de millor equip de la preferent “C”.

L'equip local va eixir a per totes intentant asfixiar als montesins amb una molt bona defensa zonal que impedia que els visitanats atacaren amb fluidessa i, juntament, amb atacs molt elaborats conseguiren un avantatge en el marcador al final del primer quart de 9 punts (19-10).

En el segon quart el Montesa no va baixar els braços i a pesar dels pocs canvis que tenien (només un) van continuar lluitant de valent amb una gran defensa, que els va donar la possibilitat de capturar molt rebots (gran tasca la que van fer Joaquin i Marcos en aquest apartat) que propiciaren contraatacs ràpids per a acostar-se en el marcador i anar a la mitja part del partit amb un desavantatge de 4 punts (34-30).

Al descans, els jugadors i l'entrenador es van conjurar per donar-ho tot i anar a per la victòria fins a la fi del partit.

Així, el començament del tercer quart no va poder ser millor, amb un parcial de 0 a 11 que els va fer posar-se per davant en el marcador ja fins a la fi del partit. Poc més pot dir-se d'aquest quart en el que la superioritat del Montesa va ser abrumadora en totes les facetes del joc i que va finalitzar amb un marcador parcial de 5-21 amb una gran aportació anotadora de Ricard.

L’últim quart començava amb el marcador 39 – 51 clarament favorable per al Montesa, però que no va fer que els jugadors visitants es confiaren en la victòria i van seguir lluitant en cada acció com si es jugaren la lliga en aquest partit i poc a poc augmentaren la diferència en el marcador fins al definitiu 56 – 76 que deixava vorer a les ben a les clares perque este equip s'ha proclamat campió de lliga aquest any.

A la postre, un gran partit que ens va fer acabar amb la llengua fora, però que serà una de les victòries més recordades per als jugadors que vam disputar el partit.

Van jugar i anotar: Micó 16, Ricard 15, Vicent 14, Marcos 13, Joaquín 12 i Chust 6.

6 comentaris:

  1. Acollonant!!! impresionant!!! felicitats per la cronica Vicent, ara se que t has equivocat de professio, jejeje, ( es conya ) esta molt be redactada, encara que no has ficat la treta de mig camp de Mico, jajaja. Ricard

    ResponElimina
  2. no hagas caso Vicent, Ricardo sólo lee los blogs cuando juega bien para ver que esciben de él...ja,ja,ja,ja,ja...viva PAPALOUKAS¡¡¡¡.

    Por cierto, ha sido el partido más serio que hemos hecho en todo el año...enhorabuena a todos¡¡¡.

    Vicent, gracias por el esfuerzo en la recuperacion de tu tobillo para poder jugar este último partido...has terminado casi a tu nivel, lo cual lo agradecemos todos.
    Tambien me gustaria decir la evolución que ha tenido Micó, que ha terminado la temporada a un nivel buenisimo aportando cosas en todas las facetas del juego...esperamos que siga así para la temporada que viene.
    En fin, enhorabuena por la temporada terminada y a esperar a la proxima¡¡¡

    Joaquín

    ResponElimina
  3. un partit molt lluitat i amb molt de trellat. vam fer el partit que ens tocava fer!! ricard no parlem de les teues caragolades xq macho!!!! fins el ultim partit vas tindre que portar al teu caragol??? jejeje es conya!!!

    Joaquin crees que no hubieramos ganado sin vicent??? Je je je!!!!!


    Micó

    ResponElimina
  4. ultim cap de setmana de juny 24 hores de 3x3 en montesa!! aneum praparant equips. mes informació cuant vicent tinga ganes, xq si ha tardat una setmana xa fer la cronica del dissapte cuant tardara en publicar lo del 3x3???


    Micó

    ResponElimina
  5. ye com va lo dl 3x3???? publiqueu algo q ia interes d'apuntarse!!!!!

    ResponElimina