dimecres, 21 d’octubre del 2009

El Basket Montesa aconsegueix la primera victòria en autònomica guanyant al Canals

El Basket Montesa es va desplaçar, aquest dissabte passat, a la veïna localitat de Canals (un dels desplaçament més curts que hi haurà este any) per aconseguir la primera victòria de la temporada en autonòmica, ja que guanyaren als canalins per 65 - 78.
Els primers minuts del partit hi havia igualtat, però, una bona defensa provocava un parcial de 0-15 (5- 19, minut 7), amb dos triples de Vicent inclosos, que van desequilibrar el partit. S’arriba a la fi del quart amb 12-24.
En el segon quart la diferència en el lluminós ronda els 10 punts, no obstant l'entrenador local Jordi Montaner, demanà un temps mort per aclarir idees i, fruit d'açò, l'equip torna a recuperar els 15 punts d'avantatge (28-43).
En el tercer període, Canals va voler reaccionar concients que, de seguir així, la victòria no era possible, i degut a una forta defensa que intenta traure al Montesa del partit, junt amb dos triples encertats i diverses canastes, retallen la diferència en el marcador (48 -58).
A l'últim quart la reacció canalina continuà fins clavar-se de nou en el partit, 56-60. El Montesa reaccionà amb 5 punts consecutius però, tot seguit, el Canals torna a apropar-se (60-65). Malgrat açò el Montesa no estava disposat a que el partit se'ls escapara de les mans i, molt efectiu des de la línea de tirs lliures, sentencia el marcador al tornar a assolir la barrera del 10 punts. A la fi, 65-78.

Pel Montesa van jugar: Sergio Caurín (15), Sergio Novoas (14), Vicent (14), Marcos (11), Micó (11), Ricardo (8), Ivan (3), Moya (2), Chust i Gustavo.
Aquest dissabte, 24 d'octubre, el Basket Montesa juga en casa davant el Dénia a les 18h. en el pavelló La Rutgla de Montesa.

2 comentaris:

  1. Tu creus... que Canals és un dels desplaçaments més curts??? Jo diria que és el més curt, encara que comparant-lo en Bigastro i Orihuela...mmmmmm....no se, no se....jajajaja!

    Vicent

    ResponElimina
  2. Tu creus que Jordi era l'entrenador local??? Jo diria que era el visitant, encara que vegent les decisions que va prendre...mmmmmm... no se, no,se....jajajaja!

    ResponElimina