dimarts, 10 de novembre del 2009

EL BASKET MONTESA ACONSEGUEIX LA SEUA QUARTA VICTÒRIA CONSECUTIVA DAVANT L'ONTINYENT

El Basket Montesa va aconseguir una important victòria davant El Teler Centre Comercial, és a dir, Ontinyent, i ja van quatre consecutives, per 85 - 78. Victòria que els posiciona quarts a la classificació i entusiasma als montesins davant la bona marxa inicial.
El Basket Montesa va començar una mica descentrat a la defensa, encaixaren dos triples consecutius però molt despertats al contraatac, aconseguint canastes fàcils baix el tauler. Passats els primers minuts la defensa més coordinada i amb un atac continuat s'aconsegueix un parcial (16-6) que deixa una diferència palpable en el lluminós (24-14).
En el segon període el Montesa continua el bon ritme amb balons furtats per Novoas a la defensa que culmina amb contraatacs ràpids. Sols el desencert des dels tirs lliures no permeten augmentar la diferència (35 - 21, minut 6). Els últims minuts hi ha un canvi de tornes i el Montesa no encerta tirs i Ontinyent, fruit de la pressió defensiva, aconsegueix restar la diferència (40-34) però, a falta de 17 segons per a la fi, Sergio Novoas aconsegueix un triple sobre el xiulet final que deixa el marcador amb un 43-34.
El tercer quart va començar com el segon, amb un Montesa enxufat a l'atac, gràcies a l'encert de Sergio Novoas, destacar el partidàs realitzat, i des de la pintura el Gran Kareem, que últimament, i per a bé de l'equip està quallant grans actuacions sobre el terreny de joc, que permetia elevar de nou la diferència (62-45). A la fi d'aquest quart lluminós reflexava un 66-52.
En l'últim període, a priori, el Montesa estava en condicions d'aguantar la diferència però com li passa més a sovint del que deguera, ells mateixa es complicaren la vida. Primer, tenint el bonus de faltes al minut 2 i 40 segons, després amb Joaquin descalificat i Vicent lesionat per un tiró muscular. Després de dos canastes dels pívots Micó i Marcos hi ha cinc llarguíssims minuts sense anotar, però no per el poc acert, sinó per la falta d'idees, totalment desapareguts i amb un Ontinyent que, gràcies als tirs lliures, a la facilitat defensiva montesina i amb el seu jugador núm. 8, molt fresquet i amb ràpids contraatacs, permeten a l'equip visitant lluitar pel partit a falta de 3 minuts (70-68), amb un parcial de 0-10. Un triple d'Ivan en el mateix minut augmenta un poc la diferència (73-68), però el Montesa continuava sense trobar el camí i, els ontinyentins a lo seu, fent tres canastes consecutives i, per primera vegada en el partit, posar-se per davant en el marcador (73-74, minut 9). La indecisió continuava entre els montesins sense voler tirar ningú, però Micó, que hauria de provar tirar més triples durant el partit, va encertar des de la línea del 6,25 recuperant la moral montesina. L'Ontinyent va intentar continuar amb la remontada però van perdre el baló que, junt amb el desencert a la canasta, va provocar que cometeren faltes, ja que veien que el temps s'esgotava, i amb l'encert dels montesins des dels tirs lliures i un rebot ofensiu que culmina Marcos amb canasta fàcil, va tornar la diferència al marcador. A la fi 85-78.
Pels montesins van jugar Sergio Novoas (21), Vicent (18), Marcos (17), Ricardo (9), Micó (7), Herencia (7), Ivan (4), Chust i Gustavo.
Aquesta setmana el Montesa juga fora de casa davant l'Altea el diumenge a les 19h.

3 comentaris:

  1. I EL FINAL DEL PARTIT AMB EL REBOT OFENSIU I CANASTA MES ELS TIRS LLIURES NO HO CONTEU?? SI HO ARRIBE A SABER FALLE ELS TIRS LLIURES...JAJAJA

    EL GRAN KAREEM

    ResponElimina
  2. Te raó, se m'havia passat per complet la teua canasta, ara la modifique, je,je,je!!!

    ResponElimina