dimecres, 4 de novembre del 2009

EL MONTESA SEGUIX EN RATXA I ACONSEGUEIX LA SEUA TERCERA VICTORIA FRONT AL XÀBIA PER 55 A 70.

El partit va començar amb els montesins un miqueta despistats en defensa, però promte es van posar les piles i van començar funcionar al 100%. Una forta defensa i uns atacs ben conduïts per Sergio Novoas i finalitzats en la seua majoria pels pivots baix de la canasta donaren els primers avantatges al marcador per als montesins (11-18).

Com ja ve siguent una tònica en els darrers partits, és el segon quart el pitjor per a l'equip montesí, i fruit de la relaxació i d'una bona presió per part dels locals, les distàncies van anar reduint-se fins aplegar al descans amb 25-28 per als de La Costera.

En la represa, i després de les instruccions donades per l’entrenador Montaner al vestuari, el Montesa ix amb la convicció de que si aconsegueixen un avantatge de 10 punts, els de Xàbia ho tindran molt complicat per a poder reaccionar, ja que la defensa estava siguent inmillorable. I així, va ser... els homes exteriors del Montesa van fer una bona presió als bases del Xàbia i acompanyats per les constants ajudes dels homes alts, aconseguiren furtar moltes pilotes i forçar tirs complicats als jugadors locals. Gràcies a esta defensa, el Montesa deixa als locals amb només 8 punts al tercer quart i l'avantatge aumenta fins els 12 punts.

En l'últim quart i amb diferències que ja rondaven els quinze punts, fins i tot els 17 (49-66), el Montesa es va dedicar a gestionar aquest resultat, però sempre sense descuidar la defensa, la millor arma dels montesins en el que va de temporada. Així, es va arribar a la fi del partit amb una cómoda victòria visitant per 55 a 70.

Pel Montesa van jugar i anotar: Vicent, 18; Joaquín H., 10; Alex, 10; Marcos, 9; Sergio N., 9; Micó, 8; Moya, 4; Ricardo, 2; Iván i Gus.


Cal destacar, que en aquesta nova actitut defensiva del Montesa, molt té a vorer la incorporació del nou base Sergio Novoas i la motivació injectada per l'entrenador als jugadors amb frases mítiques com: “venga tios, que este año somos un equipo joven y rápido y somos nosotros los que tenemos que presionar”. Sols hem de repassar el planter montesí per adonar-nos que clar que sí, que som gent jove i ràpida….

Esta setmana els montesins jugaran en casa, però amb canvi d'horari. El partit serà dissabte a les 20:00 front a l'Ontinyent.

8 comentaris:

  1. Clar que sí!! som un equip jove. La mitja d'edat serà de uns 21 anys... o 22 com a molt!!! jejeje
    Sergi

    ResponElimina
  2. q tios!!! casi me parto al leerlo!!! Jordi, tu tranquilo que lo importante es creerselo, jejeje.
    Ahora en serio, la media estará en unos 33 aprox,no?? en el entrene tomo datos y lo averiguo

    Sergio Novoas

    ResponElimina
  3. Jo no recorde be si tinc 24, o 34? jajaja Ricard

    ResponElimina
  4. ALE VA CADASCUN QUE DIGA LA SEVA EDAT, PERÒ LA VERITAT HE!! JO 23.

    MARCOS

    ResponElimina
  5. Sou la caña!!!! ens hem rist molt llegint-ho, la veritat que alguns passen dels 30 i altres no arriben, xo amb l'actitud que tingueu demostreu la joventud que porteu x dins!!!

    Silvia i Cristina.

    ResponElimina
  6. Jo encara soc menor d'edat, al gener faig els 18!!! Que ganeeess!!!!

    Moya.

    ResponElimina
  7. i quina cuadrilla de auelos! ! ! ! ! aneu demanant lloc xa vosaltres en este enllaç http://www.guiasamarillas.es/empresa/?ido=183219

    Micó

    ResponElimina
  8. YE MOYATOVICH!! QUE FAS PER AÇI?? TU NO ESTAVES FORA TOTA LA SETMANA?... LA SORT QUE TENS ES QUE JORDI AIXÒ NO HO VEU..JAJAJA

    MARCOS

    ResponElimina