dimarts, 27 de gener del 2009

EL BASKET MONTESA ES RETROBA AMB LA VICTÒRIA

El Basket Montesa simposa amb autoritat al C.B. Burjassot, que venia enratxat, per 91-72, en el partit disputat dissabte passat al pabelló municipal montesí. L'encert local a l'atac va permetre gaudir d'un avantatge durant tot l'encontre impedint que el Burjassot remontara a pesar dels seus intents.
En el primer període, a diferència dels dos partits anteriors, el Basket Montesa va sorgir amb fluïdesa a l'atac permetent un important avantatge al minut 7 (21-8) però els visitants van anar retallant a mesura que passava el temps (26-17). En el segon quart el Burjassot continuava anotant des del perímetre gràcies a l'actuació del jugador núm. 9 (18 punts en 13 minuts!!) aconseguint avançar-se en el lluminós al minut 3 (29-32). L'entrenador montesí va demanar temps mort per reorganitzar el joc i centrar als seus jugadors, sent a la postre molt positiu perquè els montesins van capgirar el marcador amb un parcial de 26-7, arribant al descans amb un resultat bastant favorable (55 -39), destacant l'encert de tots els jugadors que estaven a la pista. Pràcticament tots els atacs acabaven en canasta!! Al tercer període va augmentar l'avantatge fins els 24 punts, mantenint-se la bona actitud ofensiva (78-54). En l'últim quart els visitants van retallar punts degut a la gran quantitat de personals comeses (42 locals per 25 visitants en tot el partit) que provocaren l'expulsió de fins cinc jugadors montesins per un visitant. A la fi 91-72. Pel Montesa van jugar: Àlex amb 21 punts, Sergi i Vicent 16 cadascú, Chust 9 i Joaquin 9 també, Ricardo 5 punts, Pedro 4, Josep 4 , Moya 3 i Hugo i Gustavo 2 punts cadascú.
Victòria que tanca la primera volta amb un balanç positiu d'onze victòries i dos derrotes i que motiva i dóna il·lusió a l'afició montesina. Aquesta victòria és més positiva tenint en compte la derrota d'un immediat perseguidor com és el N.B. Xàtiva contra l'Ibèric Caudet per 70-73.
Aquesta jornada el Montesa s'enfronta a l'Onil de nou en el pabelló la Rutgla de Montesa dissabte 31 a les 17:30. Per aquest partit l'entrenador compta amb tots els jugadors, inclòs el pívot Marcos, que ja ha tornat d'Amèrica...

dilluns, 19 de gener del 2009

El prepartit

Ivan, màxim anotador montesí del partit, es preparava abans de començar a escalfar....

El prepartit

Vicent, preparant el turmell per a disputar el partit!!! Ell no podia perdre's el derbi....

EL BASKET MONTESA PERD EL DERBI CONTRA EL SAN PEDRO MOIXENT PER 65 - 57

El Basket Montesa va perdre contra el C.D. San Pedro Moixent per 65 a 57 en el partit disputat dissabte passat a Moixent. L'actitud moixentina, molt positiva durant tot l'encontre junt amb la creença que podien guanyar al líder i la falta de confiança en si mateixos dels montesins provocaren la segona derrota de la temporada.
El primer quart va començar, com el partit de la setmana passada, amb uns montesins dormint, amb les idees poc clares tant a la defensa com a l'atac. De fet, els locals van començar amb un parcial de 7-0, però amb el transcurs del temps, el Montesa es va recuperar. No obstant, el joc era lent, pausat, amb possessions llargues i poca efectivitat anotadora (16-16), destacant a Serrano el ràpid amb 7 punts. El segon quart va seguir la mateixa tònica que el primer, ja que tant els locals com els visitants sols van anotar dos punts i un, respectivament en el quatre primers minuts (18-17). L'entrenador montesí, Jordi Montaner, va moure molt la banqueta però amb poc resultat en el camp, ja que no estaven encertats desde els 6,25 i joc interior nul. Al descans hi havia una mínima avantatge moixentina (27-24). En el tercer quart Moixent va arrancar amb força, amb dos triples de Moli, quatre punts de Jonathan i una canasta de Sergio, aconseguint una reda important, que no fou més cridanera gràcies a dos triples d'Ivan, el màxim anotador montesí (39-31, minut 5). El Montesa continuava amb problemes a l'atac i no controlant el rebot defensiu, permetent als locals mantindre la diferència en el lluminós (49 -40). En l'últim periode l'equip visitant va retallar algun punt però els minuts anaven passant i el Montesa no mostrava confiança en si mateixa per remontar el partit. En canvi, el Moixent cada vegada creia més en la victòria (Yes, we can) i la falta d'actitud dels montesins ho feien viable. I per a mostra un botó. Faltant 4 minuts per acabar l'encontre els montesins van gaudir de diverses ocasions per empatar o ficar-se per davant en el marcador però no van saber aprofitar-ho (61-56, minut 6.) L'encert en els tirs lliures locals van augmentar la diferència (65-57).
Pel Montesa van anotar: Ivan 18 punts, Vicent 11, Sergi 8, Joaquin 6, Josep 5 punts i Chust i Ricardo 4 punts cadascú i les absències de Marcos i Àlex (per cert, els vam trobar a faltar!!!)
Pel Moixent van anotar: Vite 16 punts, Moli 14, Serrano el ràpid 13, Jonathan 12, Sergio 8 i Francés 2.
El Basket Montesa continua líder a pesar de la derrota ja que els seus immediats perseguidors, Xàtiva i Canals, també van perdre, així que es mantenen les posicions a la classificació.
Després de la derrota el Basket Montesa torna als entrenaments després d'unes llargues vacances (les de Nadal i el que va d'any) donades per l'entrenador Jordi Montaner.

dilluns, 12 de gener del 2009

EL BASKET MONTESA COMENÇA L'ANY AMB VICTÒRIA FRONT EL SHELL LA RIBERA DE CARCAIXENT

El Basket Montesa enceta any amb la desena victòria d'aquesta temporada, ja que va guanyar per 74-66 al Shell La Ribera Carcaixent el dissabte passat al pavelló municipal.

Els montesins van començar el partit una mica descentrats, amb poques idees a l'atac i un joc lent, traduïnt-se en poca fluïdesa sobre el terreny de joc (11-18). En el segon quart els locals van remuntar el marcador amb un parcial de 10 -0 (25 -20) però els visitants van aconseguir neutralitzar el resultat abans del descans (26-26). Durant el tercer període la igualtat es va mantindre gràcies a l'encert anotador d'ambdós equips, no obstant, el Basket Montesa va acabar el quart amb una mínima avantatge (50-48). El quart temps va començar, de nou, amb un parcial montesí, 10 -4, gràcies a dos canastes consecutives del base Vicent i dos triples de Joaquin i Sergio, respectivament, aconseguint una important avantatge (60-52) al minut sis de joc. Aquesta renda va disminuir fins els tres punts (63-60 minut 9) però de nou l'equip local va reaccionar i gràcies als punts de Sergio, A. Chust i Vicent va tornar la diferència en el lluminós (73-63 minut 10). Al remat el resultat va ser 74-66.
Aquesta victòria consolida l'equip a la primera posició de la taula amb 10 victòries i una derrota.
Per part del Basket Montesa van anotar: Joaquin 17 punts, Vicent 16, Sergio 11 punts, Ricardo 10, Chust 9, Moya 7, Ivan 2 punts i Josep i Pedro 1 punt cadascú i les absències de Marcos i Àlex.

El pròxim partit el Basket Montesa viatja fins Moixent per jugar un dels encontres amb més rivalitat de tota la temporada. L'entrenador Jordi Montaner disposa de tots els seus jugadors a excepció de Marcos i Àlex, dos importants absències dins del planter montesí.