dimarts, 27 de gener del 2009

EL BASKET MONTESA ES RETROBA AMB LA VICTÒRIA

El Basket Montesa simposa amb autoritat al C.B. Burjassot, que venia enratxat, per 91-72, en el partit disputat dissabte passat al pabelló municipal montesí. L'encert local a l'atac va permetre gaudir d'un avantatge durant tot l'encontre impedint que el Burjassot remontara a pesar dels seus intents.
En el primer període, a diferència dels dos partits anteriors, el Basket Montesa va sorgir amb fluïdesa a l'atac permetent un important avantatge al minut 7 (21-8) però els visitants van anar retallant a mesura que passava el temps (26-17). En el segon quart el Burjassot continuava anotant des del perímetre gràcies a l'actuació del jugador núm. 9 (18 punts en 13 minuts!!) aconseguint avançar-se en el lluminós al minut 3 (29-32). L'entrenador montesí va demanar temps mort per reorganitzar el joc i centrar als seus jugadors, sent a la postre molt positiu perquè els montesins van capgirar el marcador amb un parcial de 26-7, arribant al descans amb un resultat bastant favorable (55 -39), destacant l'encert de tots els jugadors que estaven a la pista. Pràcticament tots els atacs acabaven en canasta!! Al tercer període va augmentar l'avantatge fins els 24 punts, mantenint-se la bona actitud ofensiva (78-54). En l'últim quart els visitants van retallar punts degut a la gran quantitat de personals comeses (42 locals per 25 visitants en tot el partit) que provocaren l'expulsió de fins cinc jugadors montesins per un visitant. A la fi 91-72. Pel Montesa van jugar: Àlex amb 21 punts, Sergi i Vicent 16 cadascú, Chust 9 i Joaquin 9 també, Ricardo 5 punts, Pedro 4, Josep 4 , Moya 3 i Hugo i Gustavo 2 punts cadascú.
Victòria que tanca la primera volta amb un balanç positiu d'onze victòries i dos derrotes i que motiva i dóna il·lusió a l'afició montesina. Aquesta victòria és més positiva tenint en compte la derrota d'un immediat perseguidor com és el N.B. Xàtiva contra l'Ibèric Caudet per 70-73.
Aquesta jornada el Montesa s'enfronta a l'Onil de nou en el pabelló la Rutgla de Montesa dissabte 31 a les 17:30. Per aquest partit l'entrenador compta amb tots els jugadors, inclòs el pívot Marcos, que ja ha tornat d'Amèrica...

3 comentaris:

  1. Ànims, cracks !!
    Que esteu fent-ho molt bé. Vosaltres podeu en tots els equips que es posen per davant. Seguiu aixi....
    cuñaet, poquet a poquet tornes a ser el mateix de antes.

    I este dissabte a per l'Onil.

    Silvia.

    ResponElimina
  2. Poden amb tots menys amb el MOIXENT.
    jajaja.
    Tot nia ke diro sou molt bons.

    ResponElimina
  3. No vull levar-li mèrit al nº 9 d'ells, però igual que va fer 18 punts en 13 minuts, va fer 5 faltes en 13 minuts i 2 d'elles en atac... i l'entrenador que fa que no el canvia quan en porta 4???
    Coses dels entrenadors!jeje
    El millor d'ells, el pivot nº 15!
    Gran frase de Giner (arbitre) a Moya :
    "tiene 15 anños menos que tu y está más fuerte que tu, por eso te ha cogido el rebote y ya está"

    ResponElimina