dilluns, 19 de gener del 2009

EL BASKET MONTESA PERD EL DERBI CONTRA EL SAN PEDRO MOIXENT PER 65 - 57

El Basket Montesa va perdre contra el C.D. San Pedro Moixent per 65 a 57 en el partit disputat dissabte passat a Moixent. L'actitud moixentina, molt positiva durant tot l'encontre junt amb la creença que podien guanyar al líder i la falta de confiança en si mateixos dels montesins provocaren la segona derrota de la temporada.
El primer quart va començar, com el partit de la setmana passada, amb uns montesins dormint, amb les idees poc clares tant a la defensa com a l'atac. De fet, els locals van començar amb un parcial de 7-0, però amb el transcurs del temps, el Montesa es va recuperar. No obstant, el joc era lent, pausat, amb possessions llargues i poca efectivitat anotadora (16-16), destacant a Serrano el ràpid amb 7 punts. El segon quart va seguir la mateixa tònica que el primer, ja que tant els locals com els visitants sols van anotar dos punts i un, respectivament en el quatre primers minuts (18-17). L'entrenador montesí, Jordi Montaner, va moure molt la banqueta però amb poc resultat en el camp, ja que no estaven encertats desde els 6,25 i joc interior nul. Al descans hi havia una mínima avantatge moixentina (27-24). En el tercer quart Moixent va arrancar amb força, amb dos triples de Moli, quatre punts de Jonathan i una canasta de Sergio, aconseguint una reda important, que no fou més cridanera gràcies a dos triples d'Ivan, el màxim anotador montesí (39-31, minut 5). El Montesa continuava amb problemes a l'atac i no controlant el rebot defensiu, permetent als locals mantindre la diferència en el lluminós (49 -40). En l'últim periode l'equip visitant va retallar algun punt però els minuts anaven passant i el Montesa no mostrava confiança en si mateixa per remontar el partit. En canvi, el Moixent cada vegada creia més en la victòria (Yes, we can) i la falta d'actitud dels montesins ho feien viable. I per a mostra un botó. Faltant 4 minuts per acabar l'encontre els montesins van gaudir de diverses ocasions per empatar o ficar-se per davant en el marcador però no van saber aprofitar-ho (61-56, minut 6.) L'encert en els tirs lliures locals van augmentar la diferència (65-57).
Pel Montesa van anotar: Ivan 18 punts, Vicent 11, Sergi 8, Joaquin 6, Josep 5 punts i Chust i Ricardo 4 punts cadascú i les absències de Marcos i Àlex (per cert, els vam trobar a faltar!!!)
Pel Moixent van anotar: Vite 16 punts, Moli 14, Serrano el ràpid 13, Jonathan 12, Sergio 8 i Francés 2.
El Basket Montesa continua líder a pesar de la derrota ja que els seus immediats perseguidors, Xàtiva i Canals, també van perdre, així que es mantenen les posicions a la classificació.
Després de la derrota el Basket Montesa torna als entrenaments després d'unes llargues vacances (les de Nadal i el que va d'any) donades per l'entrenador Jordi Montaner.

4 comentaris:

  1. Garrot al Montesa! Sense contemplacions, i escriu la novia d'un jugador... mare meua!
    Per cert, som roïns, però no tant com per a mostrar falta "d'aptitut", el que va faltar és "actitut", al menys al meu pareixer.

    Vicent.

    ResponElimina
  2. Vicent, tens raó així que rectificar és de savis.... així que ja està resolt la falta perquè, de moment i no sé fins quants anys, sou aptes per a jugar al bàsket!!, je,je,je

    ResponElimina
  3. i per cert... quan escric ho faig com a periodista i no com a nòvia de Sergi.... i per això soc imparcial... au

    ResponElimina
  4. CLAR QUE SI!
    LO DE LA NOVIA ERA PER FER BROMA! ESTÀ DE PUTA MARE LA CRÒNICA!
    JO ESTIC PREPARANT UNA COSETA PER SI VOLS POSAR-LA. QUAN HO TINGA ACABAT JA T'HO PASSARÉ.
    AU!

    VICENT

    ResponElimina