dimecres, 4 de febrer del 2009

El Basket Montesa aconsegueix la victòria amb més dificultats de les previstes al C.D. Onil per 73-71

El Basket Montesa suma una victòria més en la lliga, victòria costosa i amb més dificultats de les previstes, ja que els montesins sols contaven amb set efectius i l'Onil no tenia res a pedre.
En el primer quart els locals van perdre prou balons, amb un atac poc fluït i un Onil encertat des del perímetre (21 - 18). En el segon període els locals anaven, lleugerament, per damunt en el marcador (30-26), però l'Onil es va posar per dalt al descans (32 -33). No obstant, dos tècniques, una al jugador núm. 8 visitant i l'altre a la banqueta amb el temps parat va propiciar una mínima avantatge local (34 - 33). En el tercer quart l'Onil va començar enratxat amb un parcial de 0 - 8 (34 -41) però el Montesa va reaccionar tornant a l'avantatge inicial (42 -41, minut 3). Al minut 7 el partit estava empatat a 48 punts encara que una espenta final va aconseguir una lleugera avantatge montesina (55 -50). L'últim període va començar amb moltes incògnites, amb nerviosisme i la lessió de Marcos. Malgrat açò, els locals manaven en el lluminós fins que l'Onil s'avança amb una canasta del seu base, el núm. 8 (màxim anotador del partit amb 26 punts.) El tanteig marcava un 65 -68. Un triple de Sergio empatava l'encontre però va ser immediatament contestat amb un altre triple visitant. Al minut 10 i amb un resultat 68 - 71 el MVP montesí Chust va aconseguir una canasta que junt a l'encert en els tirs de personal van donar la victòria al Montesa (73 -71), encara que, a falta de dos segons per a la fi, l'Onil va disposar d'un llançament de triple que no va entrar.
Pel Basket Montesa va jugar un inspiradíssim Chust amb 17 punts, Joaquin amb 16, Sergio amb 12 punts, Ricardo 11, Marcos amb 7, Ivan amb 6 i Josep amb 4 punts. Cal destacar que l'equip va trobar a faltar a Vicent, baixa per malaltia, director habitual del joc montesí.
Els montesins es desplacen esta setmana a València per jugar contra el Picken Claret el diumenge a les 16:30.

12 comentaris:

  1. si tens en compte que 5 jugadors de l'equip som musics i toquem en la Unió Musical Montesa, sí, som una banda!i amb molt de gust...jeje

    ResponElimina
  2. jo estic flipat però tu hui t'has tirat una bufa mentres parlava Jordi, gorrino!

    ResponElimina
  3. Amunt!!! Vinga Xicots que som de MONTESA...

    ResponElimina
  4. JAJAJA, eixe ha sigut Chust power? jajaja

    ResponElimina
  5. Ye!!, en tot cas no serem una Banda, sino una PANDA!!! No vam guanyar? prou...

    ResponElimina
  6. firmeu els comentaris...

    MARCOS

    ResponElimina
  7. AIXO DE LA BUFA NO ESTA CLAR. QUI LA VA SENTIR??? JE JE JE!!!

    MARCOS

    ResponElimina
  8. Jo vaig sentir la bufa... i qui se la va tirar ho sap...

    Vicent

    ResponElimina
  9. JA HEU DIREU TOT... HI HA COSES QUE NO ES DEUEN CONTAR. NO HEM FACES QUE PARLEM D TOT, XQ CUANT TU DEIXES CAURE ALGO HEM DE CAMBIAR DE CANASTA XA PODER CONTINUAR... JE JE JE

    ResponElimina