dimecres, 25 de febrer del 2009

EL BÀSQUET MONTESA TAMBÉ GUANYA JUGANT MALAMENT DAVANT EL CASTELLÓ DE LA RIBERA (65 - 55).

L'equip montesí aconseguix una nova victoria davant un rival a priori inferior, el Castelló de la Ribera, a base de sofriment i bon joc en la recta final del partit.La suposada superioritat del Bàsquet Montesa no es va veure reflexada en el marcador fins ben entrat l'últim quart del partit.

En el primer quart, l'equip local comença amb una defensa asfixiant al millor jugador del Castelló de la Ribera i això fa que un altre membre de l'equip visitant agafe la responsabilitat en atac aconseguint bones canastes, mentre el Montesa es dedica a llançar tirs des del perimetre amb pobres percentatges. Tant és així, que el primer quart finalitza amb un trist 7 a 11 per als visitants.

El segon quart comença diferent al primer, ja que s'aconseguix obrir la llauna dels triples en el primer minut, en el que ve a ser l'1 d'11 en triples. En aquest periode del partit, cobren més importància els jugadors exteriors del Montesa, cosa que necessitava l'equip, mentrestant, Laguia aprofita el canvi de defensa del Montesa, per a encadenar un parell de triples i varies canastes de 2 que el fan entrar en el partit, cosa que fins aleshores no havia pogut fer gràcies a la defensa de Micó.Aquest segon quart ens porta a l'equador del partit amb un més que pobre tanteig de 24 – 25. (pareix un partit d'infantils).

Comença el tercer quart i el Montesa continua sense despertar del letargi en el que està inmers tot el partit. L'equip visitant, sense cap pressió, segueix fent el seu partit amb bona defensa, però amb pocs efectius en atac. La puntuació del partit continua en un ridicul 36 – 38 a favor dels visitants.

L'últim quart comença amb un Montesa més mentalitzat en la importància de guanyar el partit i encadena bones jugades d'atac tant dels seus pivots com dels seus alers, cosa que fa que agafen un avantatge en el marcador del qual no havien gaudit en tot el partit. La diferència augmenta en aquest quart fins els 10 punts. L'equip local anota en aquest quart 29 punts, quasi els mateixos que en la resta del partit. Al final, 65 – 55 a favor del Montesa, que els col.loca altra vegada com a liders de la categoria, lideratge que havien perdut en favor del Canals i que estos no han sabut aguantar degut a la derrota contra el Moixent.

Pel Montesa van anotar: Marcos 14, Joaquin 10, Ivan 12, Sergi 12,Micó 9, Moya 3, Ricard 3 i Hugo 2.

Aquesta setmana el Montesa es desplaça a Xàtiva el diumenge dia 1 de març per enfrontar-se, en un dur partit, al tercer classificat, el Nou Bàsquet Xàtiva.

17 comentaris:

  1. enorabona per la victoria soc LAGUIA y molt bona defensa de mico ya fea temps que no me defenien aixina, una llastima no tindre 10 anys menos, be que tingau sort.

    ResponElimina
  2. Vicent!! T'has oblidat de la jugada de Ricard i Josep (es per a possar-la en youtube!!) a, i el triple, un que faig aixi i no apareix... molt mal...jeje
    Sergi

    ResponElimina
  3. Mare meua! tens tota la raó!!!! Com se'm poden oblidar 2 jugades tant destacades del partit??
    Bò, espere que no siga la última crònica que escric, així que el que has de fer és tornar a fer un triple igual en un altre partit i ixe segur que no se'm oblidarà...
    Au!

    ResponElimina
  4. Com és nota que no he fet jo la crónica, perque el triple de Sergi havera eixit segur i la super jugada de la setmana també, eh Micó???? Au seguiu així i a vore que feu contra els socarrats!!!!

    ResponElimina
  5. QUE CABRONS!!! COM QUE EN EL YOUTUBE... SUPERJUGADA PER A TRAURE UNA FALTA I LO DEMES SOBRA. (VA FALTAR FER UN 2+1 QUE RICARD VA PORRAR) JEJEJE!!
    BE XIQUETS EL DIUMENGE A X ELS SOCARRATS!! QUEDA PROHIBIT EIXIR EL DISSAPTE DE FESTA...

    MICÓ

    AH!!! LLEGIU EL COMENTARI DE LAGUIA I APRENEU. GRACIES.

    ResponElimina
  6. No si encara tindre jo la culpa de que el nano este no controlara be el baló...

    ResponElimina
  7. Dis que sí Ricardo, tú sols vas arreglar el desficasi de Micó, je,je,je.
    I el comentari de LAGUIA ja voldria saber si és de veres o per a variar hi ha gent que firma amb el nom d'altra. I supose que sabreu en qui estic pensant, no?

    ResponElimina
  8. Home, posa que "tingau" sort... això és típic de la Ribera... no crec que jo que Micó pense tant com per fixar-se en les formes verbals que utilitzen en cada zona del país...jeje
    Au!!!

    vicent

    ResponElimina
  9. mico, no flipes tant que te va fer 2 triples a la cara... jajaja

    ResponElimina
  10. vinga va!! si ara sabrem diferenciar el valencià septentrional, del apitxat i el meridional...
    je,je,je

    CRISTINA

    ResponElimina
  11. Molt bona crònica Vicent! Atents demà a la versió de El Gran Kareem al meu blog, l'he llegida hui i no té desperdici.

    Poseu-se guapos per a diumenge que segurament vaja a fer fotos i vídeos (d'eixos que no es veuen bé del tot, que fa la meua càmera), si feu alguna jugada curiosa l'enviem a Canal+!!!

    Lakers

    ResponElimina
  12. VICENT, TU MES CABRO NO POTS SER. LO QUE TENS QUE FER ES RECUPERARTE PROMPTE (SI ES QUE ESTAS MAL, XQ NO LES TINC TOTES) I POSARTE A JUGAR JA.

    ResponElimina
  13. SI JORDI JA HEU DEIA, "NO HAGAS NINGUNA AYUDA"!!

    ResponElimina
  14. fitxem a laguia xa l'any q be

    ResponElimina
  15. buah! si jo no estiguera mal.... saps (qui collons sigues) que no estaria sense jugar! i menys encara sense entrenar!

    Gràcies Lakers, he fet el que bonament he pogut... però com estava en la banqueta el dissabte, li vaig a dir a Cris, esta setmana faig jo la crònica i els posaré a caldo, perque "aosaes" que van fer el tonto tot el partit... Al final he sigut bonaxon i no he posat casi coses negatives!

    VICENT

    ResponElimina
  16. ta faltat les acrobacies de mico... jajaja

    ResponElimina