dimarts, 10 de març del 2009

CÓMODA VICTÒRIA MONTESINA DAVANT EL BENIFAIÓ (66 - 49)

El Basket Montesa va passar el tràmit davant el colista, el Benifaió B, que sols va disposar de 6 efectius, en un partit sense cap tipus de complicació.
El Montesa va començar molt encertat des del perímetre amb cinc triples i canastes de dos que ja van marcar les diferències en el marcador (23 - 12). Al segon quart els montesins van augmentar aquesta diferència amb penetracions i els punts de Gustavo, que van permetre allunyar-se més en el lluminós (37 - 23). Al tercer període els locals van errar alguns passes però el Benifaió no va saber aprofitar-ho, i en el minut 7, s'aconseguia la màxima avantatge (54 -31). L'últim quart va transcórrer sense complicacions i amb un triple final d'Hugo que va quallar una bona actuació (66 - 49).
Pel Montesa van jugar Micó (14 punts), Sergio (13), Hugo (11), Joaquín (8), Gustavo (6), Marcos (6), Pedro (3), Vicent (3) i Iván (2).
Esta setmana el Montesa s'enfronta davant un rival difícil, el Canals, en el pavelló municipal La Rutgla a Montesa, el dissabte a les 17:30. Esperem que l'equip jugue de la manera tan extraordinària i brillant que es va veure davant el N.B. Xàtiva.

4 comentaris:

  1. els lesionats tambe conten, ehhh jajaja

    ResponElimina
  2. com bé diu la crònica estan els que van jugar, evidentement, hi havia gent recolzant l'equip com ara Ricardo, però el que és jugar, no ho va fer...

    CRISTINA

    ResponElimina
  3. que mortet esta aço esta semana...

    ResponElimina
  4. La normalitat és eixa, lamentablement si no hi ha "mogudes" la gent entra, però no sol deixar missatges. El que ven és la polèmica,jajaja

    ResponElimina