dilluns, 23 de març del 2009

EL BASKET MONTESA ACONSEGUEIX UNA IMPORTANTÍSSIMA VICTÒRIA DAVANT L'OLLERIA (60-57)

El Basket Montesa venç a l'Olleria, en extremis, per 60-57 en un partit emocionant, sobre tot l'últim quart, en l'encontre disputat dissabte passat al pavelló montesí. Victòria important davant un equip que sempre els resulta difícil de guanyar i que els dóna moral després de la derrota canalina.
El primer quart va començar amb poca efectivitat anotadora ja que els punts montesins arribaven amb tirs lliures llançats, majoritàriament per Micó, i l'Olleria que no acabava d'entrar en el partit però amb una lleugera avantatge al seu favor (7-11). Cal destacar que el Montesa va tardar 12 minuts en anotar la seua primera canasta (dada preocupant que esperem que no es repetisca!!!!) honor que va recaure en Joaquin, el màxim anotador montesí. En el segon període va augmentar l'anotació per part dels dos equips destacant al jugador Arturo (24 punts) per part de l'Olleria i diverses canastes montesines. No obstant, la mínima avantatge en el lluminós continuava sent per als visitants (21 -23). Durant el tercer quart el Montesa, després d'empatar l'encontre (27 -27 minut 7) va xafar l'accelerador endosant un parcial de 13 -3 gràcies a un inspirat Sergio des del perímetre de 6,25 aconseguint dos triples consecutius i la contribució amb canastes de la resta de jugadors sobre el terreny de joc augmentant la difèrencia en el marcador (40-30 minut 8). Aquesta renda va disminuir al finalitzar el quart (44 -38). En l'últim període esta diferència es va mantindre (56 - 48 minut 8) no obstant, el Montesa no la va saber administrar fins la fi del partit, ja que la pressió visitant provocava problemes als montesins per eixir de la seua zona defensiva. Derivat d'açò els locals van perdre alguns balons que facilitaven la tasca de l'Olleria, retallant punts amb canastes fàcils baix el tauler. Aquesta situació va provocar que els de l'Olleria empataren el partit (57 -57) a falta de 30 segons, donant emoció i augmentat la tensió montesina que veia que podia perdre el partit. A pesar d'açò els montesins no es van atemorir i van atacar amb energia aconseguint un importantíssim triple de Joaquin que, a la postre, seria decisiu ja que l'Olleria li va faltar temps per a reaccionar.
Pel Montesa van jugar Joaquin (21 punts) , Micó (11), Sergio (9), Chust (6), Marcos (5), Ricardo (5), Pedro (2), Moya (1), Ivan (-) i Gustavo (-).

5 comentaris:

  1. ie vaaaaaa!!! que ja ens queda menys??
    Jugaré algun partit de la segona volta??? Hui Isabel m'ha dit que en passar pasqua que prove, abans, ni pensar-ho!

    Vicent

    ResponElimina
  2. ie xiquets com no espavilem la caguem!!! a vore si esta semana ens posem les piles i fem un bon partit!!

    Micó

    ResponElimina
  3. x cert, enhorabona per tindre la cronica dos dies despres del partit!!!!
    je je je!!!

    ResponElimina
  4. Si que veig que la gent és gossa.... ara en tal de no registrar-se, no fan cap comentari i au!
    Que bonico era lo del anònim eh...!

    ResponElimina
  5. Jo pense que és millor opció que l'administrador filtre el comentari, encara que això fa que no es vejen fins que aquest els autoritza, pel que s'obliga a aquest a entrar tots els dies al correu una o dues voltes. Si és el cas, no és un mal sistema, i permetria l'accés als anònims que no es falten amb la gent, i també als que no s'aclareixen per registrar-se.

    Però es cert que tampoc passa res i no és tan difícil. Estaveu sent l'espai web de basket comarcal amb més comentaris, la pàgina està molt viva, ànim!!!

    Altra cosa, he tornat a tardar (ho lamente) però esta vesprada atents a la crònica "no oficial" del "Gran Kareem" que esta setmana és moooolt bona (toma publicitat encoberta...)

    ResponElimina