dimarts, 3 de març del 2009

EL BASKET MONTESA S'IMPOSA AMB AUTORITAT AL NOU BASKET XÀTIVA (52 -71)

El Basket Montesa aconsegueix una importantíssima victòria, a posteriori, més fàcil del que calia esperar, contra el Xàtiva i consolida el lideratge degut a les derrotes dels seus perseguidors.
El primer quart va començar amb una gran intensitat defensiva, sobre tot la xativina, que volia marcar el ritme del partit. No obstant, el Montesa va aconseguir una fluïdesa a l'atac gràcies a la seua concentració en el partit (17 -17). En el segon període el Xàtiva va començar fort amb dos triples consecutius (23 -19), però els montesins van començar a marcar les diferències amb un parcial 0-10 (23 -29, minut 5), diferència que va augmentar al descans gràcies a un magnífic passe de Marcos i canasta d'Àlex sobre el xiulet (31 -39). En el tercer quart, que no sol ser el millor per al Basket Montesa, esta vegada no va baixar la guàrdia, els punts s'anotaven des de la pintura o amb tirs lliures. El Xàtiva va centrar el seu joc en el seu center César que va aconseguir set dels nou punts anotats pels locals (40 -55). En l'últim quart el Basket Montesa va mantindre les distàncies, tot i que va estar desacertat als tirs lliures però el Xàtiva veia impotent com els seus intents de retallar punts no recollien els seus fruits perque les canastes no entraven. A la fi 52 -71.
L'entrenador montesí, Jordi Montaner, va destacar el gran partit realitzat pel seu equip, ressaltant la mentalitat guanyadora i la concentració que es va mantindre durant tot l'encontre.
El Basket Montesa va afrontar el partit amb la idea d'aconseguir la victòria i no salvar l'average, refermant la plaça a candidat a l'ascens.
Pel Montesa van jugar Àlex (19 punts), Sergi (11), Marcos Gran - Cat. (11), Iván (7), Micó (7), Moya (6), Joaquín (3), Hugo (3), Chust (2), Ricardo (2) i Gustavo.

30 comentaris:

  1. GRAN CAT??? NO ERA EL GRAN KAREEM??? QUE ES AIXO D CAT??

    ResponElimina
  2. Aixo de Cat es de Caterpillar, pregunteu a Micó perque serà...

    ResponElimina
  3. GRAN PARTIT I MES LIDERS!!! JA SE ON ESTABA EL CARAGOL DE LA SETMANA PASADA...


    EL TENIA RICARD!!! JE JE JE!!!

    ResponElimina
  4. Primer que res donar-vos l'enhorabona, ja teniu el primer lloc a la ma si no feu res estrany, i de manera totalment merescuda. Només heu de refrendar-ho davant el Canals, i la cosa estarà pràcticament feta.

    En el blog del Nou Bàsket s'ha publicat un enllaç a una galeria de fotos del partit. Les fotos que vaig fer jo es veuen prou pitjor que aquestes, però quan les publique ja vos avise.

    També tinc alguns videos, ocupen entre 1 i 3 MB cadascú, així que si els voleu per separat (jo faré un muntatge per al Nou Bàsket), vos els puc enviar, només m'heu de dir a quin mail (que tinga suficient capacitat clar).

    Per cert, a esta marxa, per a celebrar-ho podrieu convidar-nos a una "caragolà", jajaja

    ResponElimina
  5. Ricard tenía el caragol en la faba!!!

    ResponElimina
  6. Me gustaria ver jugar al montesa sin los jugadores locales... no ganariais ni un partido, si os quitan a Marcos, Chimo y Alex no sois nada..y no van a estar ahi toda la vida, asique no griteis tan alto..

    NBX

    ResponElimina
  7. Xato, en nuestra casa sin Marcos, Alex y Ximo os metemos la misma paliza, flipao!!!

    ResponElimina
  8. LO QUE MAS ME GUSTO DEL PARTIDO FUE LA CARA DE TONTOS QUE TENIAN LOS DEL NBX AL VER QUE NO PODIAN CONTRA EL BASKET MONTESA!!!

    ResponElimina
  9. NBX SI JUGUEM SENSE ELS JUGADORS LOCALS, MARCOS ( GRAN CAT ), CHIMO Y ALEX. QUI QUEDA?? ..... MOYA, Y SEGUR QUE ELL SOLS VOS GUANYA!!!!

    ResponElimina
  10. ricard no tenia el caragol en la faba, estaba fins la faba del caragol!!!!

    jejeje ricard a ningu que li pase, esta semana 60 puntets i tot oblidat!!!

    Micó

    ResponElimina
  11. ELS DEL NBX SON UNA PANDA DE FLIPATS KE SE PENSEN KE SON ELS AMOS DEL MON I NO SON UNA PUTA MERDA. TAN KE PARLEN D JUGADORS LOCAL DEL MONTESA TOTAL KE ELLS EN TOT EL CLUB TENEN MOLS POC JUGADORS D XATIVA.
    UN EXEMPLE EN EL JUNIOR SOLS TE 1 JUGADOR DE XATIVA.
    ENORABONA AL MONTESA!!!!

    ResponElimina
  12. Només dir-vos una cosa, i és que no em sembla just que per un comentari que no deixa de ser anònim, algú (que tampoc es sap d'on és) pele vius als jugadors del Nou Bàsket, que no han fet mal a ningú, el partit va ser molt net.

    Em sembla una falta de respecte, una verdadera llàstima, i crec que és més que probable que eixe comentari que signa algú com a NBX no siga d'algú del club. Imagineu-se si jo entre ara i signe com a Basket Canals, com a Basket Algeciras o com Indiana Pacers i me clave amb el vostre club.

    De tota manera, el fet que les respostes amb insults de l'altre (?) anònim siguen totes en majúscules em dona a entendre que és en tots els casos la mateixa persona. No ens carreguem el bon ambient de la blogosfera, evitem els anònims.

    Nosaltres hem tingut que establir un filtre de comentaris (els ha de vore el webmaster per a publicar-los), no teniu per què fer el mateix, però és una opció.

    Salutacions des de l'autèntic NBX

    ResponElimina
  13. ie! baixeu tots un poquet les revolucions... que cadascú està on està per merits propis...
    De totes formes, hi ha que ser un miqueta agosarat per entrar al blog d'un equip per recriminar que sense els jugadors de fora no son res, quan en el teu propi equip tens la mateixa quantitat de jugadors de fora i damunt en un poble 30 vegades més gran que el nostre.

    Vicent

    ResponElimina
  14. Vicent, insistisc, NO ES POT DEMOSTRAR QUE EIXES PARAULES SON D'ALGÚ DEL NOU BASKET XÀTIVA I NO D'UN ALTRE QUE VULLGA FER MAL ROLLO ENTRE ELS DOS EQUIPS. Vaig a demostrar-t'ho.

    ResponElimina
  15. Ye, cuidadito con lo que decís, que sois todos unos flipaos, el Gran Kareem no mete un tiro libre ni queriendo, y el webmaster del NBX no se entera de la película, como me pase por ahí os hago "placa-placa"

    Carlos "El Yoyas"

    ResponElimina
  16. Veus? Si no hi ha control, pots escriure el que et done la gana, en nom de qui li done la gana. Qui haja signat "NBX" NO ES EL CLUB, i si ho fora és un irresponsable, per no dir-li altres coses més fortes. No doneu per sentat que és algú del club, perquè també seria un error donar per sentat que els que contesten insultant també son gent del Montesa, i això no es sap.

    Per part nostra no anem a seguir amb aquest rollo, però controleu aquest apartat si no voleu que altres anònims vos causen problemes amb terceres persones, que al cap i a la fi un blog es un mitjà de comunicació, i comporta una responsabilitat. Seguir estes històries i "picar-se" és més propi d'adolescents, nosaltres repetisc que no anem a entrar al joc, però crec que és just que vos demanem respecte pel nostre club, el mateix que en el nostre espai web es té per el Basket Montesa.

    Salutacions.

    ResponElimina
  17. Per a NBX (el del comentari):
    Pareix mentira que estigues en el mon del equips de basket! (si es que ho estas).
    Quan guanya un equip ho fa tot, desde el que juga més al que juga menys o no juga. Dona igual si es de Montesa, Xativa, Murcia o la Xina! Per tant, nomes pots felicitar al equip guanyador i si has perdut, treballar per a guanyar el pròxim partit i no buscar excuses! Res més, Salut i amunt BASKET MONTESA!!!!

    SERGI MONTESA

    ResponElimina
  18. Ah!! Lakers: Passam les fotos i les posarem al blog. El meu correu es sercauju@hotmail.com

    SERGI MONTESA

    ResponElimina
  19. Totalment d'acord amb el teu comentari, Sergi.

    De les fotos, ja li ho he enviat tot a Cristina, però igual li he petat el correu, entre vídeos i fotos li hauré passat 20 MB repartits en 8 correus. No espereu res de l'altre món, que la meua càmara no dona per a molt...

    ResponElimina
  20. Quien es el tal Carlos "EL YOYAS"? si los tiros libres los falle para ganar de menos de 20!! que al fin y al cabo yo soy de xativa..jaja

    GRAN KAREEM..

    ResponElimina
  21. Que mal ha sabut als xativins perdre contra els montesins.

    Silvia.

    ResponElimina
  22. Sivia, esta setmana no arreplegaré cap caragol, jejjee.

    Ricard, (caragolero oficial de la nació)

    ResponElimina
  23. ie que pasa amb les fotos?? les publiqueu o que passa????

    ResponElimina
  24. Anem a vore, jo ni soc de Xàtiva ni soc de Montesa i m´agrada vore les pàgines webs dels equips de basket, les cròniques, els resultats i tal. Estic flipant en el pique entre els jugadors de Xàtiva i els del Montesa. En primer lloc el e-mail del 4 de març amb mal pedre segur que es d´un de Xàtiva i el e-mail del Montesa amb insults segur que es d´un de Montesa ja siga jugador o aficionat. Dir que per a mi el millor equip del grup es el Montesa, prou millor que el Xàtiva que tampoc té mal equip i que el jugador mes fort del Montesa es Alex de llarg i que sense aquest jugador al Montesa el nivell li baixaria "pues clar", pero resulta que si que el tè, com altres equips com el Moixent tenen a Sergio o el brots té a Laguia per a mi junt al 10 del Claret que juga en nacional els quatre millors jugadors de la categoria, o al menys els que més mal fan. Pero Alex te a 8 jugadors més que ho fan be i que l´acompanyen, Sergio té a 3, Laguia en te 1 i el del claret en té 3 o 4 i aci el que guanya es el equip i el que més equip té queda primer i prou. Be i el que volia dir es que aço está tot inventat ja, i que estic d´acord en que a tots ens agrade guanyar pero d´ahi a entrar a insultar-se o en eixos piques si jo tinc a este i tu a l´altre em pareix patètic, pero be, vosaltres voreu. Vos recorde que esteu en preferent i no en Leb oro ni acb ni sou tant bons uns ni tant roins altres. Que a vegades creguem que som més del que som i això es bò pero cuidao..................

    ResponElimina
  25. ja ha vingut el listo de turno a donar-mos lliçons... sabem massa be on estem, cadaú dins del seu nivell fa lo que pot i mola vorer que en la nostra categoria, per fluixa que siga... ni ha esta competitivitat...
    evidentment estic en contra dels insults i les descalificacions

    ResponElimina
  26. Soc el listo de turno. Ja he vist que no has entés el meu missatge peró be. Se que soc un intrús en aquest blog pero tranquil que no vos molestaré més. Perdoneu per escriure el meu humil comentari segurament m´ha posat on no m´importa. Si vos he fet mal ho senc. Adeu.

    ResponElimina
  27. anonim tens raó,escriu mes,les veritats ofenen, dir q els equips de dalt si li llevaren a un jugador no serien res.Per exemple Galbis en Canals,el de Picassent en Montesa,Sergio en Moixent,el base de Xativa,Navarro en Enguera.Per a mi lo q te merit es lo de Laguia en Castelló,un equip per la part de baix i les dos vegades q havem jugat contra ell xa mi es el mes complicat de defendre i se li veu disfrutar jugant al Basket.Un gran jugador

    ResponElimina
  28. Hola, soy Sergio del NBX, me habían comentado algo de que había habido pique en el blog del montesa y como soy algo curioso me he metido para verlo pero creo que lo mejor es ni siquiera comentar nada al respecto. después de esto solo quiero felicitar al montesa por el gran partido que jugaron contra nosotros, en mi opinión sois de largo el mejor equipo de la categoría y para mi es un gusto jugar contra gente que juega bien aunque se pierda. Ahora que ya lo sé visitaré mas vuestra página para ver las crónicas. Ojala la gente usara esto para lo que su propio nombre indica "comentar" y no meterse en malos rollos. Una vez más enhorabuena montesa y suerte.
    Un saludo

    Sergio Novoas

    ResponElimina