divendres, 22 de maig del 2009

OBERT EL TERMINI D'INSCRIPCIÓ


Ja tenim el cartell anunciador del priner torneig 3x3 a Montesa. Com anuncia el cartell serà els dies 26 i 27 de juny i per inscriure's s'ha d'enviar un e-mail a montesa83@hotmail.com o telefonant al 605819407 (Vicent) o 657130826 (Sergio), l' últim per inscriure's és el 22 de juny. Com veieu la inscripció té un cost de 40 €.

18 comentaris:

  1. iei?? com van els equips??

    ResponElimina
  2. Anem a vorer... la cosa pinta molt be.
    Després de vorer com ha funcionat el bàsquet comarcal esta temporada (molt grans els del CB Xàtiva, bona temporada del Canals, NBX, Moixent, Montesa, Genovés, i la incorporació al panorama comarcal de La LLosa), per fi ens hem decidit a organitzar un 3X3, cosa que ja feia anys que anavem parlant...
    El torneig es disputarà al parquing del pavelló. Es podran utilitzar les instal.lacions d'aquest per a dutxar-se, i posarem una barra, per a que no falten les cervesses i els entrepans a bon preu. Tindran trofeu els tres primers classificats i una camisa-obsequi per cada participant (amb 10€ per persona d'inscripció, evidentment, no pot haver premi en metàlic...) Les regles seran les de sempre en aquestes competicions, abans de cada partit ja les recordarem per si algú no les coneix i que no hi hagen malentesos després. Supose que alguna cosa se'm oblida, però vaig amb presses i he d'acabar... Recordar-vos que la intenció de fer aquest torneig, és la de passar un bon cap de setmana tots junts amb l'esport que ens agrada!
    P.D. Si em ve alguna cosa més al cap, o teniu algun dubte, no dubteu en preguntar...

    Vicent

    ResponElimina
  3. xo d moment san apuntat molts ekips o q????

    ResponElimina
  4. de moment no hi han dos equips, però confiem en que se'n apunten més, del NBX ens van dir que vindrien alguns equips, els de la LLosa també pareix que vullguen vindrer, pel que he llegit al seu bloc, de Moixent també es farà algun equip, i be, supose que hi haurà més gent que s'apunte.... De totes formes no s'espereu a vorer quins equips hi han, apunteu-se i au, si després per una d'aquelles no som prou equips, tornarem els diners integrament.

    Vicent

    ResponElimina
  5. volia dir només hi han 2 equips, perdó.

    ResponElimina
  6. No es preocupeu que s'aputaran equips de sobra, del caudet s'apuntará uno casi segur (si no coincideix en el 3x3 de caudet). Anem a matxacarvos campions de preferent. Un abraç xics.

    Elio

    ResponElimina
  7. NOVETATS I AVANÇOS 3X3 MONTESA

    El torneig començarà a les 20:00 del divendres dia 26. Segons els equips que s'apunten, acabarem a la matinada, més prompte o més tard, però la idea és acabar cap a les 4 o les 5. Reempendre els partits a les 10 del mati del dissabte, fins les 13:00. Al migdia farem concurs de triples i tirs lliures, i per la vesprada ja es jugaran les semis, el tercer i quart lloc, i la final a la nit.

    Amb els 40€ de la inscripció hi ha dret a un minim de tres partits, una camiseta conmemorativa del campionat, trofeu als tres primers i guanyadors dels concursos, i si s'apunten de 20 equips en avant, també hi haurà premi en metàlic per a primer, segon i tercer (100, 60, i 40€ respectivament)

    La inscripció en principi s'hauria de pagar en ma, però si vos ve malament passar pel pavelló, ja donarem un nº de compte i feu l'ingrés.

    Cal aportar nom i cognoms dels jugadors i nº de DNI que s'haurà de presentar al començament de tots els partits.

    Moltes gràcies!

    P.D. - El fet de fer pagar 10€ per jugador és més que res per la serietat, ja que coneguem casos d'apuntar-se equips a campionats d'aquest tipus gratis i després no presentar-se, i això perjudica clarament a la gent que vol vindrer a participar i passar-ho bé.

    P.D. 2. Feu la major difussió possible, per favor!

    Vicent

    ResponElimina
  8. Entreu al blog de Les Pereres, que hui (dilluns 15) m'he trobat una cosa per internet que segur que vos agradarà...

    ResponElimina
  9. PARTIR CONTRA XATIVA EL DISSABTE A LES 18:00!! Ja esta confirmat.
    Sergio

    ResponElimina
  10. Sergi, que volies dir, partit, o patir??? Has fet una paraula de dos!jajajaja

    Vicent

    ResponElimina
  11. Colló, quan juguem la paxanga nosaltres, no podrem anar a vore :(

    ResponElimina
  12. jo crec que volia dir, partit de patir!!!!

    Micó

    ResponElimina
  13. Volia dir...HOSTIES!!! jejeje
    Be, el dissabte a PATIR en el PARTIT!

    ResponElimina
  14. Com molen els anims d'este equip i la confiança en nosaltres mateix... és espectacular!jajaja!
    Podem en ells de sobra, collons!

    BabyHugo

    ResponElimina
  15. vicent com va lo dl 3x3??? hian ja molts ekips apuntats???

    ResponElimina
  16. hi han 10 equips, en 2 més ja el fem segur! i si apleguem a 16 molt millor. Encara hi ha gent que em va dir que sí de paraula però no s'han apuntat, espere que ho facen este cap de setmana. Queden 3 dies per a que acabe el termini. DILLUNS ÚLTIM DIA!

    Vicent

    ResponElimina
  17. Termini tancat! 12 equips, 2 grups de 6, es classifiquen els 4 primers. Divendres, de 20:00 a 3:00 de la matinada. Dissabte de 09:00 a 13:00. A partir de les 17:30 es reanudarà el campionat amb les fases finals. És temps de passar-ho bé! Demà per la nit posaré el quadrant i els horaris.
    Salut!

    Vicent

    ResponElimina