dilluns, 29 de juny del 2009

XE QUE 4, CAMPIONS DEL 3X3











Aquest cap de setmana passat, 26 i 27 de juny, es va celebrar el primer 3X3 a Montesa. Van participar un total d'11 equips, els enfrontaments els teniu en la notícia anterior, i Xe que 4 (Sergio, Micó, Ivan i David) malgrat no haver començat amb bon peu ja que van perdre el primer partit davant Los Amigos, van guanyar la final davant Xàtiva Machucheo (Sergio, Alberto i Joan), una final apretada i emocionant per 21-20. El trofeu de campions es va quedar a casa. Tercer classificat van ser els moixentins Vite, Moli, Sergio i Joni. El MVP va ser per a David Mas, pel seu esforç i entrega.








8 comentaris:

  1. holaaa! vais a colgar la fotos del torneo q teneis¿??

    ResponElimina
  2. Si però a partir del dijous que ja tindre una miqueta de temps....sols era per fer un avanç i que la gent sabera el guanyador...

    ResponElimina
  3. Jo ja he escrit alguna cosa al meu blog, i m'han tirat de les orelles i tot (merescudament) per oblidar-me d'algú, així que procureu que no vos pase el mateix!

    ResponElimina
  4. Des de huí mateix comunicar que s'obri de manera oficial el termini d' inscripció per a la segona edició del campionat de bàsquet de la Llosa de Ranes en conmemoració de les festes patronals.Termini que es mantindrá obert fins al 3 d'Agost.


    -Per a inscriure's: fer entrega en ma dels 60€ de la cuota d'inscripció,i adjuntar un full escrit a ordinador,on s'especifique el nom de l'equip,el color de la samarreta,i els noms,cognoms i dorsal de cadascun dels integrants de l'equip.Nosaltres estem tots els divendres de 20:00 a 21:30 a la pista del poli de la Llosa de Ranes.Si preferiu fer l'entrega un altre dia,posat en contacte amb mi al telefon 685310687.(Vicent).La entrega de la cuota i del full deurá ser entragat obligatoriament abans del dia 3 d'Agost,en cas contrari l'equip no es considerará com inscrit al campionat.


    -El Campionat tindrá lloc la setmana del 10 al 17 d'agost. Els dies de durada del torneig,aixi com el nombre de partits estará en funció dels equips participants.


    -L'horari dels partits será: en cas d'un unic partit,aquest será a les 20:00.I en cas de ser 2 partits al dia,un a les 20:00 i altre a les 22:00.


    -Els partits tindrán lloc a la pista del poliesportiu municipal de la Llosa de Ranes,a l'Avinguda Jaume Primer.Pista situada justament al costat del trinquet.



    -Partits de 4 cuarts.Cada cuart tindrá una durada de 15 minuts a temps corregut.( aquest aspecte encara está per concretar).La resta de regles del partit en quant a faltes,fores etc, será com als partits de federació.


    -Tots els components d'un mateix equip duran la samarreta del mateix color,amb el dorsal clarament visible.El color del pantaló es indiferent.


    -Cada equip estará format per un mínim de 7 jugadors i un màxim de 12.


    -El format del campionat será de lligueta,i posteriors eliminatories o final,en funció del nombre d'equips participants.


    -L'equip guanyador será guardonat amb 100 € de premi.Amés de copa per al campió i per al subcampió.


    -Campionat organitzat per el Club Bàsquet Llosa en col·laboració amb els festers de 2009.

    VINCE, CB.LLOSA

    ResponElimina
  5. iei!!! algu te ganes de fer un equipet xa la llosa===???
    Micó

    ResponElimina
  6. Micó i Vicent... que no els volen ni les seues families busquen equip per a jugar el campionat de la Llosa.jeje!

    Vicent

    ResponElimina
  7. jejejeje!!!! che com estas, tampoc es xa tant!!!!

    Micó

    ResponElimina
  8. Vinga animeu-se i feu un equipet,fins al 3 d'agost podeu apuntar-se!!FAN FALTA EQUIPS!!

    VINCE: CB.LLOSA

    ResponElimina