dimecres, 7 d’octubre del 2009

PRIMER PARTIT A AUTONÒMICA, PRIMERA DERROTA

El Basket Montesa inicia el seu camí en Autonòmica amb mal peu. Els montesins van perdre el seu primer encontre en aquesta nova categoria davant el C. B. Bigastro per 51 -62.
El partit va començar amb els dos equips espesos a l'atac, fruit de la falta de rutina i per ser el primer partit de la temporada.
La primera part va estar molt igualada amb un Montesa que recuperava balons amb la mateixa facilitat que els perdia i un Bigastro que fallava contraatacs clars. Al descans els alacantins tenien una diferència favorable en el marcador (20 -23). En el tercer quart aquesta diferència va augmentar en el marcador (35-43).
A l'inici de l'últim quart el Basket Montesa va retallar punts (43 -48 minut 4) però un parcial visitant de 0 -10 en el minut 7 va sentenciar l'encontre (51 -62).
Una mostra de la sequera anotadora és la puntuació dels jugadors montesins:
Vicent 15 punts, Joaquin i Sergi 6, Ivan i Moya amb 5 punts, i Micó i Sergio Novoas amb 4.
Aquesta setmana no hi ha jornada per la festivitat de la Comunitat Valenciana però a la següent els montesins es desplacen a la veïna localitat de Canals per disputar un encontre amb molta rivalitat. Canals - Montesa el dissabte 17 d'Octubre a les 19h. en el pavelló Ricardo Tormo.

3 comentaris:

  1. Al menys l'actitut va ser bona... Si no tenim un bon dia en el tir, no passa res, ja vindran dies millors... És molt prompte encara...

    Vicent

    ResponElimina
  2. enlace curioso de efemerides andaluzas:

    http://www.atienza.org/efemerides/efe8.htm

    buscar el dia 10 de agosto de 1971 y haber que encontrais...

    FIRMA:
    1000 6

    ResponElimina
  3. Ye!que fort!!

    1971
    Nace en Carmona (Sevilla) Joaquín Herencia, jugador de baloncesto.


    Eres un crack!!!
    Sergio

    ResponElimina