dimarts, 17 de novembre del 2009

EL BASKET MONTESA PERD DAVANT L'ALTEA, UN RIVAL MOLT CENTRAT I SUPERIOR, PER 80 -67

El Basket Montesa no va poder sumar una nova victòria ja que el seu rival, el Basquet Altea, va ser superior tant a l'atac, molt efectius, com a la defensa molt centrada i sofocant els intents de remontada dels montesins. Per tant, l'equip suma la seua segona derrota( 80-67), no obstant, s'ha de reconéixer la superioritat de l'Altea, que aspira i, amb bona direcció després de veure el seu planter, als primers llocs de la classificació.
El Basquet Altea va començar el partit molt fort a l'atac amb molt d'acert des de la línea de 6,25 que la defensa individual dels montesins no aconseguia sofocar, ja que quasi tots els jugadors llançaven a canasta i amb un Montesa dormit, que va pagar car aquesta "pájara", ja que la diferència local aconseguida en aquest primer temps, a la postre, no va desaparéixer del marcador. L'Altea va realitzar una forta defensa que permetia recuperar balons fàcils al contraatac i, fruit de l'èxit anotador local, en quatre minuts, el lluminós ja reflexava un 17-6 però que a la fi del període es va convertir en un 29-19.
En el segon quart va continuar la mateixa dinàmica, l'Altea molt encertat a l'atac, inclús els tirs més dubtosos entraven i endosa un parcial de 9-0 (39-19, minut 6) mentre que el Montesa va tardar sis minuts en inaugurar el marcador del segon període i ho fa, gràcies als tirs lliures, això sí, tots encertats permetent tornar a la mateixa diferència en el marcador (44-34).
El tercer període els montesins comencen bé a la defensa però no estan encertats cara a la canasta i, per tant, no retallen punts en el marcador. Fruit del nerviosisme fallen passes a l'atac que són canastes fàcils per als locals (51-36) a més de no controlar el rebot defensiu, element clau durant tot el partit. En l'últim minut una canasta i un triple aconsegueixen pensar que la remontada és possible (57-48).
No obstant, cada vegada que el Montesa s'acostava en el marcador els locals xafaven l'accelerador i tornaven a augmentar la diferència (63-48, minut 4). A partir d'aquest moment el Montesa va lluitar però, a poc a poc, es va rendir davant la superioritat local.
Cal destacar la bona actuació de l'equip, ja que malgrat la derrota, l'Altea no va poder prescindir dels seus jugadors més importants durant tot l'encontre davant l'amenaça de remontada montesina. Com a jugadors destacar a Sergio Novoas (17 punts) i Joaquin Herencia (16), Micó (9), Marcos (9), Àlex (7), Sergio Caurín (6 punts), Ivan (3), Gustavo i Ricardo. No van disputar l'encontre Vicent, Chust i Moya.
Aquesta setmana el Basket Montesa juga de nou fora de casa i, davant el líder!!!, l'Orihuela, partit molt complicat per als montesins ja que, aquest equip, no han perdut cap partit....

2 comentaris:

  1. NUEVA SECCION PARA EL BLOG, SE LLAMARA;
    PREMIOS AHORA VAS Y LO CASCAS...

    PREMIO A LA CARAGOLA:
    JOSEP PLASTICMAN (por su pase al contrario)

    PREMIO A; AGACHE EL CAP I CAP A DINS:
    SERGIO MOTORET

    PREMIO A: TIRAN MAS DOS T…. QUE DOS CARRETAS
    C.C.VICENT

    PREMIO A: MI CARRO ME LO ROBARON
    SERGIO GUANTE BLANCO (por todos los balones que le robaron)

    PREMIO A: EL MANOTAZO DEL PARTIDO
    EL GRAN KAREEM (por la ultima jugada)

    PREMIO A; LAS MALAS PULGAS
    JORDI GARCIA RENESES (por su enfrentamiento final)

    PREMIO A; HOY VOY A METER DE TODO MENOS CANASTAS…
    RICARDO PAPALUKAS (por el partido que jugo despues...)

    PREMIO A; LA FRASE DEL PARTIDO;
    ALEJANDRO “EL PRESI”
    Tras un codazo de Terminator al jugador de la cola este grito… arbitro!!! No lo has visto?? Pero si me ha roto el labio!! A lo que el presi se puso en pie y dijo… SI SE HA ROTO EL LABIO NO PUEDE JUGARRRRRRRR!!!

    Y NO SE LO PIERDAN LA SEMANA MAS Y MEJOR...

    ResponElimina
  2. Crec que la setmana que ve repetiré...

    ResponElimina