dimecres, 25 de novembre del 2009

PREVISIBLE DERROTA DEL BASKET MONTESA DAVANT EL LÍDER

El Basket Montesa va encaixar una de les previsibles derrotes de la temporada, davant el líder, l'Orihuela, per 78 a 54. L'Orihuela està demostrant, partit a partit, però sobre tot els de casa, que és un candidat ferm a pujar a Nacional. No obstant, els montesins no van rendir al 100% (de fet va haver 18 pèrdues de baló i prou desacerts a l'atac) i això davant un equip gran es paga car.
En el primer quart el Montesa va saber aguantar el tiró, amb molta indecisió per part dels dos equips a l'atac, amb bones defenses i amb un Montesa més encertat des de dins que amb el tir exterior. Malgrat açò, els locals aconsegueixen certa avantatge (18-11).
El despropòsit arribà en el segon període, amb uns visitants amb nul encert a l'atac i amb un Orihuela que va desplegar totes les seues armes sobre el terreny de joc; amb 4 triples, ràpids contraatacs i canastes fruit d'un gran moviment de baló. Està situació provoca que l'avantatge local, poc a poc, i canasta darrere canasta siga quasi el doble al descans (46-24).
En el tercer quart la situació no varia; els montesins fallen passes a l'atac, amb poc encert amb la cistella i donant facilitats a un equip local molt superior, ja que la defensa, fruit del cansament, és més fluixa que en la primera part (63-40).
En l'últim període els montesins fan esforços per baixar la diferència de +20 però no era el seu dia a l'atac, fallant inclús, contraatacs. A mesura que passen els minuts els dos equips juguen sense pressió, facilitant el joc amb penetracions. Els jugadors montesins acaben desquiciats amb la permisivitat arbitral (senyalar que, evidentment no són responsables de la derrota, faltaria més perdent de 24 punts, però si afectà a la moral dels jugadors) i amb el desencert cap a canasta davant un equip que, si no els jugues als 200%, no hi ha cap possibilitat de guanyar-los, almenys a casa seua, on es mostren més forts i recordant que és l'únic equip a batre, ja que no ha perdut cap dels 7 partits disputats. Per tant, entrava dins de les previsions que el Basket Montesa, perdera aquest partit. A la fi del partit el lluminós reflexava un 78-54.
Pel Montesa van jugar Àlex (16), Sergio Caurín (12), Sergio Novoas (10), Marcos (9), Ricardo (4), Micó (3), Ivan, Gustavo i Moya.
Aquest setmana el rival, El Campello, a priori, ha de ser més accessible, ja que està per davall en la classificació. El partit serà el dissabte a les 18:00 hores en el pavelló municipal.

6 comentaris:

  1. Sou molt roins...............

    ResponElimina
  2. un poc mes i publiqueu la cronica junt anb la de la setmana que ve...

    GUSTAVO

    ResponElimina
  3. NUEVA EDICION DE LOS PREMIOS “AHORA VAS Y LO CASCAS!!!”

    PREMIO A: ¿QUIEN A MOVIDO LA CANASTA?
    JOSEP PLASTICMAN por todas las que fallo de bajo de canasta.

    PREMIO A: TIRAN MAS DOS T…. QUE DOS CARRETAS:
    C.C.VICENT, viaje a Orihuela, contra el líder, ir a perder… mmmmm que nos enseñe la radiografía!!!

    PREMIO AL GOL DEL PARTIDO:
    SERGIO MOTORET por su penalti que peino al árbitro… menos mal que era bajito porque si llega a ser nuestro amigo de Oliva habría dado tres vueltas de campana…

    PREMIO A: TU VAS A MACHACAR EN MI CARA POR LA BANDA DE LOS COJONES…
    EL GRAN KAREEM por su falta antideportiva.

    PREMIO A; EL FOTOGRAFO DEL PARTIDO:
    GUSTAVO MURESAN por quedarse haciendo fotos mientras le machacaron en la cara…

    PEMIO A; VACILADA DEL PARTIDO:
    MOYATOVICH, tras machacar el nº17 sobre Muresan dijo… SI LLEGO A ESTAR YO HABRIA DADO DOS VUELTAS DE CAMPANA EN EL AIRE…

    PREMIO A: LA FRASE DEL PARTIDO:
    CRISTINA (hija del presi y novia de Motoret); tras el mate del nº17 se levanto de la grada y mirándolo le dijo: ¿no te sientes frustrado de jugar aquí?

    PREMIO A: BRILLA POR SU AUSENCIA:
    …………………………………….

    PREMIO A: ACATXA EL CAP I CAP A DINS:
    ALEX DEMOLITION MAN, por sus continuos uno contra cinto

    PREMIO A LA CONDUCCION:
    JORDI GARCIA RENESES, que fue haciendo zic, zac todo el trayecto para hacer mas km y que le paguen más…

    Bueno esto es todo por esta semana, y a los que no habéis salido no os preocupéis que tarde o temprano cometeréis un error y ahí estaré yo para contarlo…jajaja

    Por cierto el premio BRILLA POR SU AUSENCIA no hay nombre porque realmente BRILLA POR SU AUSENCIA…

    ResponElimina
  4. Ja sabia jo que repetiria...

    ResponElimina
  5. Repetiries? hi ha qui te el bono pa tota la tempora!!!

    ResponElimina
  6. per a Marcos:
    Montesa 66- Campello 61

    tanteig: 1r quart; 18 - 23, 2on quart; 19-19, tercer quart; 13 -12 i últim; 16 - 7.

    Anotadors:
    Novoas 10, Marcos 20, Ivan 6, Moya 3, Alex 10, Vicent 6, Joaquin 11

    ResponElimina