dimecres, 23 de desembre del 2009

EL MONTESA ACONSEGUIX LA SEUA TERCERA VICTÒRIA CONSECUTIVA, ESTA VEGADA FRONT AL CB ALFÀS PER 89-59

El partit va començar amb dues cistelles rapidissimes de Sergio Novoas, a les que els jugadors visitants van respondre amb un parcial d'11 – 0 que deixava vorer que el partit no anava a ser gens fàcil. Seguidament, els montesins van respondre amb un altre parcial de 16 – 4 que deixava el marcador al final del primer quart amb un lleuger avanatatge local de 4 punts (20-16).

En el segon quart els jugadors de Montesa no aconseguien trobar els forats en la defensa. Els atacs en estàtic no donaven resultat. Al minut 3 d'aquest segon quart es produeix una jugada que en principi tots pensavem que anava a marcar el resultat final del partit. El jugador del Montesa Marcos H. comet una falta antiesportiva i seguidament una desqualificant, que suposen 4 tirs lliures i possesió de la pilota per l'equip visitant. Això fa que el resultat al minut 4 del segon quart siga de 25 a 31 a favor de l'Alfàs. Però, el Montesa d'enguany és diferent, i van fer una pinya tots els jugadors concienciant-se de que el partit l'anaven a guanyar. A partir d'ací, els ràpids contraatacs del Montesa van deixar el resultat a la mitja part en un ajustat 33-34.

A la represa, i al igual que van fer en Novelda la setmana passada, el Montesa va eixir a per totes i va endosar un magnífic parcial de 23 a 0 amb un joc ràpid en la rotació de la pilota que va propiciar bons tirs des del perímetre i amb una defensa que no deixava anotar cap cistella a l'equip contrari. Així, es va aplegar al final del tercer quart amb el resultat de 60-39 que deixava quasi sentenciat el partit.

L'ùltim quart, ja de pur tràmit, només va fer que demostrar que en el Montesa tots els jugadors son igual d'importants, i així, jugant més minuts la gent que de normal no ho fa, l'avantatge va continuar creixent fins als 30 punts del final del partit (89 – 59).

Cal destacar el bon partit de Sergi Caurin amb 14 punts i bons percentatges en el tir de 3. La resta, Alex 17, Vicent 16, Micó 11, Ricardo 11, Sergio Novoas 8, Joaquín H. 6, Toni Chust 4 i Moya 2.

D'esta forma, el nostre equip se'n va a les festes de nadal amb els deures més que fets, en la quarta posició de la classificació i empatat amb el tercer. El dia 10 de gener jugaran un bonic partit front al Benidorm, segon classificat, on es podrà vorer si realment el Montesa aspira a la segona posició.

BONES FESTES I FELIÇ ANY NOU A TOTS ELS LECTORS DEL BLOG!!!

dijous, 17 de desembre del 2009

Destacada victòria del Montesa en el camp del Novelda

El Basket Montesa aconsegueix una excel·lent victòria en el terreny de joc d'un equip, el Jorge Juan de Novelda, que fins a eixe moment tenia un partit més guanyat que els valencians. El Basket Montesa va anar per davant en el marcador quasi tot el partit però en els minuts finals es va complicar la vida, a la fi 65 - 67.
En el primer període el base Vicent va destacar a l'atac, aconseguint 12 dels 18 punts totals d'aquest quart. El marcador a la fi ja reflexava certa diferència visitant (11-18).

En el segon quart el joc va estar molt interromput per les faltes personals, tant per a un equip com per a l'altre i junt a una baixada en la intensitat de l'atac montesí provoca que, en aquest quart el parcial siga favorable als locals 21-11, i gràcies a un triple i una canasta local en l'últim minut el marcador reflexava un 32-29 al descans.

En el tercer període i, a diferència d'altres partits on el Montesa està adormit, aquest va ser trascendental ja que gràcies als punts de Sergio Novoas a Marcos i a Joaquin, l'equip va aconseguir un +10 en el marcador, que haguera pogut ser major si els locals no anoten 3 triples en la recta final (48-58).
En l'últim quart i gràcies a la diferència els visitants haurien d'haver esgotat el temps, jugar sense preses, amb cap, procurant no perdre balons, però a partir del minut 7 els locals li endosen un parcial de 12 - 0 (65 - 66) però la falta de temps i un tir lliure de Joaquin elevada la victòria als dos punts de diferència (65 - 67).
Pel Montesa van anotar Vicent (21), Sergio Novoas (20), Joaquin (12), Marcos (10), Sergio Caurín (2), Moya (2), Ricardo i Gustavo.

dimecres, 2 de desembre del 2009

IMPORTANT VICTÒRIA DAVANT EL CAMPELLO

El Basket Montesa aconsegueix una valuosa victòria, a pesar d'anar durant tot l'encontre per darrere en el lluminós, per 66 a 61, en el partit disputat dissabte passat. Important victòria ja que els dos equips estaven igualats a la classificació i permet al Montesa afiançar-se en la taula.

El primer quart el Basket Montesa va començar malament, perdent balons (el taló d'Aquiles d'aquest equip) i una defensa que permetia anotar al jugador visitant núm. 4 i el núm.9. El Montesa ressistia l'envestida amb canastes de Vicent i Joaquin i tirs lliures. Al remat una lleugera avantatge visitant 18-23.
En el segon període el Montesa s'apropa en el marcador amb una defensa més intensa, fent pressió que permet recuperar balons encara que no s'aconsegueix retallar aquesta mínima diferència ja que es comet moltes faltes i ells estan encertats amb els tirs lliures (37-42).
En el tercer quart els dos equips baixen el ritme, amb un major desencertat encara que en els minuts finals el Montesa està molt encertat des dels 6,25, amb tres triples consecutius però ells continuen anotant i no permeten que els locals es posen per davant. (50-54)
Finalment en l'últim període, encara que tot el món (sobre tot el públic) no tenien les de guanyar al Montesa li va eixir quasi que tot. Molt correcte a la defensa i el Campello fallant i gràcies als tirs lliures s'empata el partit (55-55 minut 3). Més tirs lliures i dos canastes del Gran Kareem i una de Joaquin sentencien un partit davant un Campello que va acabar desquiciat a l'atac (66-61).
Pel Montesa jugaren Marcos (20), Joaquin (11), Novoas (10), Àlex (10), Vicent (6 o 8 depén de qui ho mire, ja,ja,ja) Ivan (8), Moya (3), Gustavo, Micó, Ricardo i Sergio.