dimarts, 31 de març del 2009

EL BASKET MONTESA IMPOSA EL SEU JOC INTERIOR PER ENDUR-SE LA VICTÒRIA EN TORRENT

El Basket Montesa aconsegueix una nova victòria, per 74 - 78, davant un N.B. Torrent que va estar dins durant tot el partit, aconseguint un avantatge de fins 12 punts, però el Montesa va saber imposar-se a la fi del partit, demostrant qui és el líder (a pesar de les baixes).
El partit va començar amb una gran igualtat en el marcador encara que hi havia una mínima avantatge torrentina (18 - 15). El segon quart va continuar amb la pressió local que, unit amb dos triples quasi consecutius, enfonsava al Montesa en el marcador amb un 29 - 17. En aquest moment l'entrenador montesí, Jordi Montaner, va demanar un temps mort que, a la postre, marcaria un punt d'inflexió en l'actitud de l'equip. Joaquin va aconseguir nou punts consecutius però el Torrent ressistia amb un efectiu atac que els permitia seguir endavant en el lluminós, a pesar dels 25 punts montesins anotats en este període (46 - 40). En el tercer quart el Montesa va anar retallant punts fins avançar-se en el marcador destacant els 8 punts de Sergio (53 - 54 minut 6). A pesar d'açò la igualtat es va mantindre en el marcador (62 - 62). En l'últim període el Montesa continuava aprofitant-se del seu joc interior destacant els 8 punts consecutius de Moya (67 - 72). A partir d'ací el Montesa va saber administrar esta renda aconseguint la victòria final (74 - 78).
Novament destacar el bon partit realitzat per tots els pívots montesins que van saber imposar-se als pívots locals. Pel Montesa van jugar Joaquin (18 punts), màxim anotador per segona setmana consecutiva, Mícó (17), Moya (15), Sergio (13), Chust (5), Marcos (4), Pedro (3), Ivan (3), Ricardo i Gustavo.

2 comentaris: