dimarts, 7 d’abril del 2009

FÀCIL VICTÒRIA DEL BASKET MONTESA DAVANT EL C.B. IBÈRIC DE CAUDET

Aquesta jornada ha resultat molt positiva per a l'equip montesí. Primer, per la victòria aconseguida dissabte passat, victòria treballada per tot l'equip, ja que va ser un dels pocs partits on l'entrenador Jordi Montaner, va disposar dels 13 jugadors, i va descartar a Vicent, per precaució, ja que continua amb certes molèsties al turmell. I segon, per la derrota del Canals en el seu enfrontament davant el Xàtiva diumenge al pavelló de volei. Per tant, tot i que encara està apretada la classificació, el Montesa pot perdre un partit i continuaria sent líder en la classificació.
El primer quart va començar amb certa igualtat en el marcador ja que els montesins anotaven gràcies als pívots i els visitants ho feien amb contraatacs ràpids. A pesar d'açò el Caudet sols va aguantar el ritme montesí els primers 8 minuts, ja que a la fi del període ja hi havia una considerable avantatge local (27-16) gràcies al parcial (12-2) aconseguit en els dos últims minuts.
Durant el segon quart l'avantatge en el lluminós va augmentar amb les canastes de Ricardo, Moya i dos triples, un d'Àlex i l'altre d'Hugo. El Caudet va sumar punts amb canastes de dos però no donava simptomes de poder retallar la diferència existent en el marcador (47 - 26). En el tercer període va destacar, per part dels dos equips, el gran encert des dels 6,25 ja que el Montesa anotava tres triples de Sergio, més canastes dels pívots Chust i Moya mentre que el visitant aconseguia quatre triples, tres d'ells consecutius. Aquest va ser el quart més igualat ja que els locals van anotar 18 punts mentre que el visitant 19. Tanteig final 65 - 45. L' últim període va ser un tràmit encara que el Montesa, com és normal, es va relaxar i açò va permetre que el Caudet retallara punts en el lluminós, no obstant l'avantatge era tan considerable que el Montesa va arribar a la fi del partit sense cap dificultat (79 - 66).
Pel Montesa van jugar Àlex (17 punts), Moya (13), Sergio (11), Hugo (9), Ricardo (7), Micó (6), Gustavo (4), Marcos (4), Chust (4), Ivan (3), Pedro (1) i Joaquin.
Aquesta jornada hi ha descans per la vacances de Pasqua. La competició torna a disputar-se el proper cap de setmana després de les vacances (18 d'abril) . El Montesa es desplaça a Carcaixent per disputar un encontre que no serà fàcil.