dimecres, 29 d’abril del 2009

EL BASKET MONTESA ES PROCLAMA CAMPIÓ DE LLIGA DAVANT EL MOIXENT












Objectiu aconseguit. A la primera oportunitat el Basket Montesa no ha deixat escapar el campionat a pesar que la lliga s'acaba aquesta jornada i s'ha proclamat campió de lliga davant un rival gens fàcil, el C.D. Sant Pedro Moixent per 73 - 62.
El primer quart va començar amb una gran igualtat en el marcador destacant el joc interior desplegat pels montesins encara que no controlaven el rebot defensiu i això va permetre al Moixent anotar gràcies a Soriano i a Sergio. La primera avantatge en el lluminós era moixentina (14 -15). El segon quart amb un Montesa ja centrat en el partit, sabent el que es jugaven, va desplegar tota el seu armament amb un Micó baix el tauler que aconseguia anotar, bé de tirs de personal o de canasta, al igual que Moya mentre que del joc exterior s'encarregava Vicent, que per fi podem afirmar que es troba bé del tot, amb dos triples i canasta més un tir. Mentrestant el Moixent no sabia com parar defensivament als locals i l'entrenador moixentí veia com el seu equip es diluïa a l'àtac aconseguint el Basket Montesa una avantatge important al descans (39 - 27). En els primers minuts del tercer quart el Montesa aconseguia la màxima diferència en el maracador (45 - 27) però el Moixent no estava disposat a posar-li les coses fàcils al líder. Amb una bona defensa i contraatacs ràpids van retallar punts fins clavar-se de nou en el partit (52 - 46). Per tant, els dos equips arribaven amb oportunitats a l'últim període. En els primers tres minuts el Moixent encara va retallar més la diferència (53 - 49) però el Montesa no volia perdre l'oportunitat de celebrar el campionat davant la seua afició així que va tirar mà dels triples ja que els montesins s'ho passaren d'allò més bé des del perímetre amb quatre triples consecutius (dos de Sergi i dos d'Àlex) sense que la defensa moixentina poguera impedir-ho. Aquesta diferència va pesar als moixentins com una llosa fins la fi del partit (73 - 62).
Pel Montesa van jugar Micó (14), Àlex (12), Vicent (11), Marcos (10), Sergio (9), Moya (7), Ricardo (6), Joaquin (3), Chust (1), Gustavo, Pedro i Ivan
Després del partit els jugadors ho celebraren amb l'afició, amb l'entrenador i amb samarretes que reflexava l'esforç de tota la temporada: CAMPIONS DE LLIGA 08 /09. Més tard quasi tot el planter soparem junts i sols uns pocs jugadors, els més festers, ho celebraren fins altes hores de la matinada, com diu el Gran Kareem en la fortalesa, és a dir, en el Castell cantant el WE ARE THE CHAMPIONS....




7 comentaris:

  1. ye aixio d k al final els ultims 4 triples dl montesa van ser sense ningun defensor es mentira k vos penseu k l moixent no defenia o ke??? els vau clavar xq vau tindre sor i sou uns grans jugadors xo no els vau clavar xq vos vau quedar sols!!! que deixeu entrevorer k l moixent no defen. ENHORABONA!!!!!

    ResponElimina
  2. home! No posa sense ningun defensor, el que posa és que no ho van poder impedir...

    Gràcies a tots els que ens heu felicitat!!!

    Per a l'estiu propose fer una macropaxanga la gent dels equips de la "contornà" amb "les pereres men" i després fer un sopar tots junts... Ahí queda...

    Vicent

    ResponElimina
  3. Jajaja no demanes res!!! si de vegades nosaltres ja som prop de 20, si ens juntem tots ens fan faltan totes les pistes de la pedrera del Joventut jajaja!!!

    No, en serio, em sembla una idea FANTASTICA, el que passa és que haurem de donar-li forma per a poder jugar tots si ens juntem (com podria passar) 30 o 40 tíos (o més).

    Pero ja et dic, a mi personalment m'encantaria.

    ResponElimina
  4. quien pagará la cena??? porque vicente aun tiene una pendiente!!!!

    ResponElimina
  5. home en moixent nian pistes pa donar i vendre k els d les pereres ya eu van vorer!!! seria 1 puntas fer aixo!!!

    ResponElimina
  6. Anem a posar-se ja a treballant en el tema, a vore si ho conseguim...

    ResponElimina