dimarts, 27 d’octubre del 2009

SEGONA VICTÒRIA DEL BASKET MONTESA DAVANT EL DÉNIA

El Basket Montesa aconsegueix la seua segona victòria en autonòmica a costa del Bénia B.C. per 71-68, en un partit més complicat del que s'esperava en un primer moment.
Els montesins van començar per davant en el marcador (6-2) però una mica fluixos a la defensa ja que van encaixar dos triples consecutius, no obstant, a mesura que passaven els minuts, el Montesa va agarrar un bon ritme a l'atac aconseguint un parcial de 16 - 2, donant un avantatge considerable (22 -10).
El segon quart va començar amb un equip montesí espés, amb poques idees a l'atac, encara que el Dénia tampoc estava encertat. A mesura que passaven els primers minuts el Montesa mostrava la seua cara més dolenta, esgotat a la defensa comet moltes faltes que permet al Dénia, poc a poc, i molt encertat des de la línea dels tirs lliures, clavar-se en el partit. A més el Montesa no controla el rebot i això ho va pagar amb canastes fàcils baix el tauler. En resum, el Dénia li torna el parcial anterior (4-16) i al descans 34-32.
El tercer període comença com havia acabat l'anterior, on els locals no reaccionen, continuen cometent falta per minut ( en el quatre ja tenien bonus) i amb molts problemes amb el rebot defensiu. Malgrat açò, en el minut 7 (41-37) un triple de Micó i un contraatac de Vicent augmenten l'adrenalina local i la confiança amb ells mateixos, mantenint un avantatge que ronda la desena (57 - 49).
En l´últim quart els visitants s'apropen en el marcador (59-54) però la gran actuació del pívot Marcos (el Gran Kareem ) baix el tauler fent 10 dels 14 punts realitzats del seu equip no permeten guanyar al Dénia a pesar dels dos últims triples visitants aconseguits i que retallen la diferència en el marcador (71-68) .
Dos qüestions a mencionar apart:
La primera; a falta d'uns segons per arribar al descans Vicent llança la pilota des del seu camp, com tantes vegades ocorre i, que fascinantment va entrar, aconseguint posar de peu al públic que va aplaudir enérgicament però que l'àrbitre va interpretar que estava fora de temps. Llàstima ja que es mereixia que s'anotara , encara que estaguera fora de temps, per la seua espectacularitat.
I la segona que l'equip ha de reflexionar sobre la quantitat de faltes que comet, moltes en pocs minuts ja que utilitza molt les mans i que açò pot pagar-se amb una victòria si s'enfronta a un equip encertat amb els tirs lliures.
Destacar la gran actuació de Marcos màxim anotador amb 20 punts seguit del incansable Vicent amb 19, el capità Sergio amb 9 puntets (que es queixa que s'han de traure més balons des de la pintura), Ricardo amb 8, Micó amb 6 Sergio Novoas (4), Ivan (3) i Joaquin Herencia (2). També van jugar Chust i Gustavo.

5 comentaris:

  1. Molt bé Sergi, per demanar que no quede!!!jajaja!

    Vicent

    ResponElimina
  2. com flipes ! ! ! ! tu demana, que qui no plora no mama....


    Micó

    ResponElimina
  3. que mamons esteu fets els dos

    ResponElimina
  4. Quan doneu balons dins... SANTA RITA, RITA LO QUE SE DA NO SE QUITA!!! jajaja

    GRAN KAREEM

    ResponElimina
  5. No fa falta que ho jures!!!!! jejeje
    Sergio

    ResponElimina