dimecres, 2 de desembre del 2009

IMPORTANT VICTÒRIA DAVANT EL CAMPELLO

El Basket Montesa aconsegueix una valuosa victòria, a pesar d'anar durant tot l'encontre per darrere en el lluminós, per 66 a 61, en el partit disputat dissabte passat. Important victòria ja que els dos equips estaven igualats a la classificació i permet al Montesa afiançar-se en la taula.

El primer quart el Basket Montesa va començar malament, perdent balons (el taló d'Aquiles d'aquest equip) i una defensa que permetia anotar al jugador visitant núm. 4 i el núm.9. El Montesa ressistia l'envestida amb canastes de Vicent i Joaquin i tirs lliures. Al remat una lleugera avantatge visitant 18-23.
En el segon període el Montesa s'apropa en el marcador amb una defensa més intensa, fent pressió que permet recuperar balons encara que no s'aconsegueix retallar aquesta mínima diferència ja que es comet moltes faltes i ells estan encertats amb els tirs lliures (37-42).
En el tercer quart els dos equips baixen el ritme, amb un major desencertat encara que en els minuts finals el Montesa està molt encertat des dels 6,25, amb tres triples consecutius però ells continuen anotant i no permeten que els locals es posen per davant. (50-54)
Finalment en l'últim període, encara que tot el món (sobre tot el públic) no tenien les de guanyar al Montesa li va eixir quasi que tot. Molt correcte a la defensa i el Campello fallant i gràcies als tirs lliures s'empata el partit (55-55 minut 3). Més tirs lliures i dos canastes del Gran Kareem i una de Joaquin sentencien un partit davant un Campello que va acabar desquiciat a l'atac (66-61).
Pel Montesa jugaren Marcos (20), Joaquin (11), Novoas (10), Àlex (10), Vicent (6 o 8 depén de qui ho mire, ja,ja,ja) Ivan (8), Moya (3), Gustavo, Micó, Ricardo i Sergio.

11 comentaris:

  1. Cuando estamos todos, incluso sin jugar un gran partido somos un equipo muy dificil de ganar, más aún jugando en casa. Se nota mucho no tener que depender de que alguien tenga el "día" y que los minutos y la aportación se repartan. Os necesitamos a todos (incluso a los del periodo, jejej)

    por cierto, Alex no anoto??? me extraña que no...

    saludos a todos

    Sergio Novoas

    ResponElimina
  2. Sergio te'ns raó, Àlex va jugar i va anotar els seus 10 puntets!!encara que voldriem que anotara més no està mal. Per això ja s'ha rectificat la crònica, gràcies!!

    ResponElimina
  3. Tambe volem que Ivan anote puntets... Que ultimament esta més alla que açi.

    ResponElimina
  4. per als de l'equip... dir-los que el dia 12 de desembre, al tornar del partit de Novelda, ens quedarem a sopar en Moixent. Aneu confirmant assistència, perque esta setmana no hi ha partit, i a l'altra no entrenem fins divendres, i hi ha que reservar taula. Acompanyants també. Ideal seria fer-lo el dia 19, però hi ha gent que no pot, i com el partit de Novelda és a les 8, ens ve prou be... au!

    Vicent.

    ResponElimina
  5. PREMIOS AHORA VAS Y LO CASCAS

    PREMIO A: ¿Quién ha apagado la luz?
    GUS MURESAN, tras recibir un codazo involuntario de TERMINATOR y caer al suelo sin saber si había sido una locomotora o una pedrada…

    PREMIO A: Reparto de postal exprés urgente certificada
    XIMO TERMINATOR, por todo lo que repartió en el partido…

    PREMIO A: Tiran mas dos T… que dos carretas:
    C.C.VICENT… ahí no perdón que esta semana si que jugó, perdona Vicent ya era por costumbre…

    PREMIO AL CANASTON;
    IVAN RATATATA, por la canasta de su vida….otraaaa…otraaa…otraaa...

    PREMIO A; AUNQUE NO SEA VERANO YO QUIERO UNA SOMBRILLA:
    PAPALUKAS, por la sombrilla que le pusieron… ¿o fue un remate de vóley?

    PREMIO A: ¿QUE FUE DE AQUEL JUGADOR?
    BITELCHUST, desaparecido en combate…

    PREMIO AHORA VAS Y LO CASCAS:
    PLASTICMAN, por su enfado al final del partido…

    Estos son todos los premios por esta semana, pero recordar el objetivo está abierto y tarde o temprano caerás en la redes de la caragola!!!

    ResponElimina
  6. jo confirme la meua NO asistencia al sopar ni als proximstres partits.

    MARCOS

    ResponElimina
  7. Yo confimo mi SI asistencia a la cena y a los proximos partidos, jejej

    Sergio Novoas

    ResponElimina
  8. Jo tambe anire, pero vuig un bon tros de carn!!

    GUSTAVO

    ResponElimina
  9. Te falta el premio al más chupón... aunque ya lleves varios partidos tirando hasta las botas... jajjaa Marquitos

    ResponElimina
  10. Contra Novelda:
    Vicent 21, Novoas 20, Joaquin 12, Marcos 10, Sergio 2, Moya 2.
    Parcials: 11-18, 32-29, 48-58, 65-67.

    ResponElimina
  11. En el segon període el Montesa s'apropa en el marcador amb una defensa més intensa, fent pressió que permet recuperar balons encara que no s'aconsegueix retallar aquesta mínima diferència ja que es comet moltes faltes i ells estan encertats amb els tirs lliures (37-42). salwar catalogue , pakistani suits at wholesale price ,

    ResponElimina