dimecres, 29 d’abril del 2009

ELS CAMPIONS CELEBRAREN EL TÍTOL AMB UN SOPAR








Com ja s'ha comentat els campions anaren de sopar per celebrar el campionat i, després, els més festers, és a dir, els montesins però no tots!! se n'anaren de festa, brindaren pel campionat amb la copa de 2ª Autonòmica i la festa s'acabà en el Castell...









http://www.goear.com/listen/4b9ed95/we-are-the-champions-queen







Lakers m'ha deixat aquest link per veure el vídeo que ens ha dedicat, mireu-lo que és molt bó!!!

http://www.youtube.com/watch?v=C4g1aVM6v9s

CELEBRANT EL TÍTOL.....
















EL BASKET MONTESA ES PROCLAMA CAMPIÓ DE LLIGA DAVANT EL MOIXENT












Objectiu aconseguit. A la primera oportunitat el Basket Montesa no ha deixat escapar el campionat a pesar que la lliga s'acaba aquesta jornada i s'ha proclamat campió de lliga davant un rival gens fàcil, el C.D. Sant Pedro Moixent per 73 - 62.
El primer quart va començar amb una gran igualtat en el marcador destacant el joc interior desplegat pels montesins encara que no controlaven el rebot defensiu i això va permetre al Moixent anotar gràcies a Soriano i a Sergio. La primera avantatge en el lluminós era moixentina (14 -15). El segon quart amb un Montesa ja centrat en el partit, sabent el que es jugaven, va desplegar tota el seu armament amb un Micó baix el tauler que aconseguia anotar, bé de tirs de personal o de canasta, al igual que Moya mentre que del joc exterior s'encarregava Vicent, que per fi podem afirmar que es troba bé del tot, amb dos triples i canasta més un tir. Mentrestant el Moixent no sabia com parar defensivament als locals i l'entrenador moixentí veia com el seu equip es diluïa a l'àtac aconseguint el Basket Montesa una avantatge important al descans (39 - 27). En els primers minuts del tercer quart el Montesa aconseguia la màxima diferència en el maracador (45 - 27) però el Moixent no estava disposat a posar-li les coses fàcils al líder. Amb una bona defensa i contraatacs ràpids van retallar punts fins clavar-se de nou en el partit (52 - 46). Per tant, els dos equips arribaven amb oportunitats a l'últim període. En els primers tres minuts el Moixent encara va retallar més la diferència (53 - 49) però el Montesa no volia perdre l'oportunitat de celebrar el campionat davant la seua afició així que va tirar mà dels triples ja que els montesins s'ho passaren d'allò més bé des del perímetre amb quatre triples consecutius (dos de Sergi i dos d'Àlex) sense que la defensa moixentina poguera impedir-ho. Aquesta diferència va pesar als moixentins com una llosa fins la fi del partit (73 - 62).
Pel Montesa van jugar Micó (14), Àlex (12), Vicent (11), Marcos (10), Sergio (9), Moya (7), Ricardo (6), Joaquin (3), Chust (1), Gustavo, Pedro i Ivan
Després del partit els jugadors ho celebraren amb l'afició, amb l'entrenador i amb samarretes que reflexava l'esforç de tota la temporada: CAMPIONS DE LLIGA 08 /09. Més tard quasi tot el planter soparem junts i sols uns pocs jugadors, els més festers, ho celebraren fins altes hores de la matinada, com diu el Gran Kareem en la fortalesa, és a dir, en el Castell cantant el WE ARE THE CHAMPIONS....




diumenge, 26 d’abril del 2009

BASKET MONTESA CAMPIONS DE LLIGA 08/09
Dissabte 25 d'abril serà una data recordada per aquest equip. El Basket Montesa va guanyar al C.D. San Pedro de Moixent per 73-62, victòria que li atorga el primer lloc a la classificació i, per tant, ser els campions de la Preferent del grup C. Després del partit els jugadors ho van celebrar amb l'afició montesina i més tard amb un sopar merescut després de la temporada tan excel·lent realitzada.

dimarts, 21 d’abril del 2009

EL BASKET MONTESA ACARICIA EL TÍTOL DE CAMPIÓ DE PREFERENT

El Basket Montesa aconsegueix un altra victòria per 64 -74 davant Shell La Ribera Carcaixent i dóna un pas de gegant per proclamar-se campió de la seua categoria. A falta de dos partits per concloure la temporada una victòria els permetria celebrar l'ascens com a primer classificat.
En començar el partit prompte es va veure que el Basket Montesa no va planificar correctament la seua defensa, eixint en individual, provocant que l'equip al minut 4 ja tinguera bandera i el Carcaixent anotant fins 11 tirs lliures. Després d'un temps mort montesí els visitants canviaren a defensa zonal i dos triples consecutius permeteren restar punts al Carcaixent (21 - 17).
Al segon quart l'equip montesí, ja més ajustat a la defensa, va endosar un parcial de 2 - 10 (23 - 27), avantatge que es va mantindre gràcies a l'encert des del perímetre, amb un total de cinc triples, arribant al descans 36 - 41. En el tercer quart es va repetir la mateixa situació amb un nou parcial de 2 - 9 (38 - 50) mantenint-se durant tot el quart sense que els locals donaren senyals d'una possible reacció (48 -60). La màxima diferència s'aconseguia en el minut 2 de l'últim quart (48 - 65) no obstant, els locals aprofitaren les nombroses faltes assenyalades a l'equip montesí per retallar punts amb tirs lliures amb un parcial de 16 - 5 (64 - 70). A pesar d'açò el Carcaixent no va poder remontar gràcies als últims punts aconseguits també de tirs de personal (64 - 74).
La nota positiva a banda de la victòria és la recuperació i les bones sensacions que va transmetre Vicent en el terreny de joc després de la seua lessió que se'ns ha fet massa llarga....
Pel Montesa van jugar Àlex (22), Joaquin (15), Vicent (14), Micó (13), Ricardo (7), Marcos (2), Sergio (1), Gustavo, Ivan, Moya i Chust.
Esta jornada el Montesa disputarà un partit davant un rival difícil com ho és el C.D. San Pedro de Moixent, partit que, en cas de guanyar els montesins, els permetria proclamar-se, matemàticament, campions de la categoria... Per a qui vullga veure el desenllaç del partit el convidem el dissabte a les 17:30 al pavelló municipal de Montesa.

dimarts, 7 d’abril del 2009

FÀCIL VICTÒRIA DEL BASKET MONTESA DAVANT EL C.B. IBÈRIC DE CAUDET

Aquesta jornada ha resultat molt positiva per a l'equip montesí. Primer, per la victòria aconseguida dissabte passat, victòria treballada per tot l'equip, ja que va ser un dels pocs partits on l'entrenador Jordi Montaner, va disposar dels 13 jugadors, i va descartar a Vicent, per precaució, ja que continua amb certes molèsties al turmell. I segon, per la derrota del Canals en el seu enfrontament davant el Xàtiva diumenge al pavelló de volei. Per tant, tot i que encara està apretada la classificació, el Montesa pot perdre un partit i continuaria sent líder en la classificació.
El primer quart va començar amb certa igualtat en el marcador ja que els montesins anotaven gràcies als pívots i els visitants ho feien amb contraatacs ràpids. A pesar d'açò el Caudet sols va aguantar el ritme montesí els primers 8 minuts, ja que a la fi del període ja hi havia una considerable avantatge local (27-16) gràcies al parcial (12-2) aconseguit en els dos últims minuts.
Durant el segon quart l'avantatge en el lluminós va augmentar amb les canastes de Ricardo, Moya i dos triples, un d'Àlex i l'altre d'Hugo. El Caudet va sumar punts amb canastes de dos però no donava simptomes de poder retallar la diferència existent en el marcador (47 - 26). En el tercer període va destacar, per part dels dos equips, el gran encert des dels 6,25 ja que el Montesa anotava tres triples de Sergio, més canastes dels pívots Chust i Moya mentre que el visitant aconseguia quatre triples, tres d'ells consecutius. Aquest va ser el quart més igualat ja que els locals van anotar 18 punts mentre que el visitant 19. Tanteig final 65 - 45. L' últim període va ser un tràmit encara que el Montesa, com és normal, es va relaxar i açò va permetre que el Caudet retallara punts en el lluminós, no obstant l'avantatge era tan considerable que el Montesa va arribar a la fi del partit sense cap dificultat (79 - 66).
Pel Montesa van jugar Àlex (17 punts), Moya (13), Sergio (11), Hugo (9), Ricardo (7), Micó (6), Gustavo (4), Marcos (4), Chust (4), Ivan (3), Pedro (1) i Joaquin.
Aquesta jornada hi ha descans per la vacances de Pasqua. La competició torna a disputar-se el proper cap de setmana després de les vacances (18 d'abril) . El Montesa es desplaça a Carcaixent per disputar un encontre que no serà fàcil.