dilluns, 18 de gener del 2010

BASKET MONTESA - C.B. EL PINÓS, PARTIT SUSPÉS

El passat dissabte 16 de gener no es va poder disputar l'encontre entre el Basket Montesa - C.B El Pinós ja que les fortes ratxes de vent del passat dijous provocaren que diverses xapes d'alumini del pavelló municipal es soltaren i l'ajuntament va decidir precintar el pavelló i suspendre totes les activitats esportives programades davant el risc que suposava jugar en aquestes condicions. Per tant, la Federació va enviar un fax als dos equips on exposaven els fets i decidien suspendre l'encontre. Ara els dos equips disposen de set dies per posar-se d'acord en una data per disputar el partit o, sinó, serà la pròpia Federació qui ho decidisca.

6 comentaris:

  1. Lamentem lo del pavelló. Just dos dies abans estiguerem per allí.

    Vaig parlar ja amb Sergi sobre la invitació de que, si no podeu entrenar en la Rutgla, vingau a Canals a entrenar fins que es solucione el tema. Amb l'excepció de hui, per els Parells, i esperant que demà dimarts ja estiga el pavelló de Canals operatiu...

    Dilluns i dimecres, hi tenim tota la pista del pavelló de 21 a 22h (nosaltres solem estar mitja horeta abans). Tant si voleu entrenar amb nosaltres, com si voleu una pista per a vosaltres. Per sort, des d'enguany, tenim 6 canastes a la pista.

    I els divendres, cap a les 20:30h també i fins les 23h, també hi ha pista.

    Esteu convidats a venir quan vullgau, amb o sense el vostre pavelló arreglat.

    Sobre el jugar partits, ja no depén de nosaltres. Lo ideal seria que el Regidor d'Esports de Montesa es posara en contacte amb el de Canals o directament amb el Tècnic d'Esports, Richard.

    Un abraç!

    ResponElimina
  2. Se sap quan se juga ja?

    ResponElimina
  3. Anotadors:
    Vicent 34 punts

    Alex 14

    Sergio Novoas 13

    Joaquin 10

    Sergio Caurín 9

    Josep Micó 4

    ResponElimina
  4. El partit es juga en març.. ha possat el partit la federació!
    Crec que coincideix en una mateixa jornada amb altre partit.

    ResponElimina