dimarts, 23 de febrer del 2010

CÒMODA VICTÒRIA DEL MONTESA FRONT EL XÀBIA




Gran partit el realitzat pels montesins dissabte passat al pavelló “Ricardo Tormo” de Canals front el Xàbia, a qui van véncer còmodament per 72-45. Sí, heu llegit bé, el partit es va disputar al pavelló de Canals, degut a un problema amb la instal.lació de la llum del pavelló de Montesa.



L’equip montesí es presentava al partit amb les baixes ja conegudes de Ivan i Marcos per lesió, i Moya i Àlex per diferents problemes, i la nova incorporació del jugador de Moixent Héctor Soriano, “Serrano el ràpid” per als amics.



El primer període del del partit va estar marcat per un intercanvi de cistelles que va provocar el primer avantatge montesí (19-12). Destacar en l’aspecte anotador a Vicent, que anotà 10 punts, amb ràpids contraatacs, fruit dels rebots defensius i passes molt precisos dels pívots montesins, especialment de Joaquín. Pel que es va parlar a la banqueta, donava la sensació de que l’equip local era bastant superior, i l’avantatge que havien aconseguit no era suficient.



El segon període no va començar bé per als montesins: “pàjara” inicial i parcial de 0-8 per als visitants que es col.locaven per davant (19-20, min.3), amb una defensa en zona que se’ls atragantava als montesins. Després d’un temps mort, l’equip local reaccionà i aconseguí un parcial favorable de 14-3, que deixava el partit a la fi de la primera part amb el resultat de 33-23. Destacar en l’apartat anotador a Joaquín, que amb 10 punts, prenia el relleu de Vicent, i a Soriano, que aconseguia la seua primera cistella amb la samarreta del Montesa.



El tercer quart de l’encontre va ser controlat per l’equip local, que es va dedicar a administrar la ventaja. Va ser Sergio “Stockton” Novoas qui, amb 11 punts, va prendre protagonisme de cara a cistella (52-38 a la fi del tercer quart).



Pel que s’havia vist fins aleshores, el partit semblava decidit. L’equip visitant es col.locà de nou en zona, però el Montesa, de la mà de Sergio (tres triples en aquest quart) trencava la defensa des de la línea de 6’25. L’avantatge local va anar augmentant fins arribar al definitiu 72-45.



Pel Montesa, anotaren: Sergio “Stockton” Novoas (18), Sergio “Basile” (17), Ricardo “Pit-bull Papalukas” (2), Héctor “Sorianovic” (4), Vicent “Jordan” (12) i “Joe Joaquin Arlauckas” (19). També jugaren “Marcelo Nicola” Chust , Gus “Muresan”i Josep “Miconenko”, que encara que no van anotar, van realitzar altres “faenes”, igualment importants.

El pròxim partit serà a Ontinyent, el proper dissabte 27 a les 19:00 hores

18 comentaris:

  1. NO vaig poder anar a vore el partit a Canals però llegint la crònica ja em quede més agust.
    Molt bé equip, ja veig que heu incorporat un moixentí al desfile de cracks... Que tingueu salut, força i precissió davant l'ontinyent.
    Basket montesa..... JR

    ResponElimina
  2. si au incorporat un moixenti dspres d marejarlo prou fr q sen anara dl moixent i casi dsfer al ekip d moixent!!! aixo es lo q se diu amics!!!

    ResponElimina
  3. Nueva entrega de los premios ahora vas y lo cascas:

    PREMIO A: ZAPAZATOS, ZAPATONES: JOSEP PLASTICMAN.
    Tras coger un rebote en ataque se puso a fintar una y otra vez pero ningún jugador le saltaba a taponar, es mas se apartaron del medio por lo que PLASTICMAN salto para meter la canasta pero sorprendentemente el balón ya no estaba en sus manos, se había botado el balón en un pie y había salido fuera.

    PREMIO A: HABER SI LLEGAS A ESTA?: SERGIO GUANTE BLANCO.
    Que le dio 2 o 3 pases al pobre de PAPALUKAS que ni saltando encima de una colchoneta habría llegado.

    PREMIO A: UNA MIRADA VALE MAS QUE MIL PALABRAS: XIMO TERMINATOR.
    Que en el primer cuarto después de subir y bajar, subir y bajar y no tocar bola su mirada era de… cómo no me paséis alguna bola… me voy a cagar en…

    PREMIO A: LA CARRERA DE SACOS MACHA ATRÁS: GUSTAVO MURESAN.
    Tras recibir un empujón bajo de canasta (que no pitaron) se fue marcha atrás medio tropezando y medio aguantando… de esas que ahora cae… ahora no cae… hay… hay…que cae… mientras seguía recorriendo metros marcha atrás, y tras 183 metros recorridos (dio dos vueltas completas al pabellón de Canals) cayo patas arriba dentro de la portería de futbito.

    PREMIO A: TENGO UNA VISION: ALEJANDRO EL PRESI
    Que antes de empezar el partido ya sabía el resultado final y parcial de cada cuarto. Para próximas jornadas habrá que preguntarle sobre todo si el viaje es largo porque si lo sabe antes de salir nos podemos ahorrar un viaje… será vudú? O magia negra?

    PREMIO A: TIRO A LA REMANGUILLE: BITEL-CHUST
    Tras un pase de XIMO TERMINATOR que no se esperaba, como si el balón le quemase en las manos soltó una medio bandeja-gancho entre medio de dos jugadores que pego en la parte debajo del aro, al tiempo que XIMO hacia cara de… encima que no me pasan el balón una que doy se tira eso??? Ya no paso más…

    PREMIO A: LA FRASE DEL PARTIDO: PAPALUKAS
    Tras una falta en ataque de Gustavo en la primera parte donde tras tropezar se llevo a medio equipo por delante el árbitro pito antideportiva, con lo que el gran Papalukas se acerco al árbitro y le dijo: pero no ves que es un trozo de pan? Si no tiene maldad, además no está muy bien de la cabeza y esas faltas le afectan mucho… por lo que a la siguiente jugada le pitaron una en ataque al jugador de XABIA provocada por MURESAN… serian las palabras de PAPALUKAS las que hicieron que pitase falta?

    PREMIO A: LA HUCHA: JORDI GARCIA RENESES
    Todo el que estaba detrás de él en la grada sabe a qué me refiero, aceptaba monedas de 5, 10, 20, 50, 1 y 2€ (hay fotos que lo demuestran, preguntar al presi)

    PREMIO A: VISTO Y NO VISTO: C.C.VICENT
    Que empezó el partido con una proyección de 40 puntos y tras el primer cuarto desapareció. (algún partido le tenía que pasar)

    PREMIO DONUTS (este es un premio nuevo que destaca el canaston del partido): SERGIO MOTORET
    Que en la primera parte se marco un aro pasado que el balón casi toca encima del tablero y termino entrando limpia… canaston!!! JUGONNNNN!!!

    PREMIO A; EL ESCUDERO: CORTOCIRCUITOS SORIANO
    Que hizo de escudero de Terminator y aunque no destaco en nada en concreto si estuvo muy metido en el partido y aporto rebotes e intensidad.

    Bueno compañeros, por esta semana es todo, pero ya sabéis que el objetivo sigue grabando y que si no caes hoy caerás mañana… hasta la próxima semana.

    ResponElimina
  4. soc Soriano i jo estic tranquil, per que vaig dixar les coses clares.Eu vaig explicar be, el que noeu antenga... i podries dir qui eres, no??

    ResponElimina
  5. esperemos que valga la pena el moixeti ya que si se enfadan los de su pueblo supongo que es por algo.

    ResponElimina
  6. Soriano, les coses no se fan com les has fet tu, i aspere que al Montesa taguanten perque en el basket MOixent hi ha eu tens clar... NO TORNES!!!

    S

    ResponElimina
  7. Vosaltres cregueu que este és lloc per a parlar ixes coses??
    Soriano, si tens clar que ho vas fer bé, no has de contestar a ningú dels que posen coses anònimes, és més, ni encara que posaren el nom... qui vullga saber algo... que t'ho pregunte o t'ho diga davant.No entres en el joc ixe.Fes-me cas.

    Vicent.

    ResponElimina
  8. soriano q gran eres!!!



    sok tiko.

    ResponElimina
  9. Que gran entrenador teneis que hasta lo entrevistan por la Television. Olè por Jordi!

    ResponElimina
  10. Qui va vore ahir a Jordi? Si pareixia un home dret i fet tot mudat i sense fer ninguna broma ni sense el xandall tan característic...
    Em van agradar molt les imatges del partit que va disputar amb el Barça en eurolliga perquè no les havia vistes...
    Jordi eres un crack!!!
    CRISTINA

    ResponElimina
  11. on podem vore les imatges de jordi??

    ResponElimina
  12. Va bé el Montesa, espere que no abaixe el ritme.

    ResponElimina
  13. Ontinyent-Montesa (89-95)
    Anotadors: Sergio Novoas 20, Alex 19, Vicent 18, Micó 13, Sergio C. 11, Soriano 5, Moya 3, Joaquin 2, Ricard 2 i Chust 2.
    Parcials: 19-21, 39-47, 68-71 i 89-95.

    ResponElimina
  14. La veritat s´ha notat la baixa del jugador soriano a moixent ja que aquesta setmana el moixent amb la baixa de Sergio, amés de la de Soriano a perdut massa facilment. Ixes coses es fan a final de temporà i no ara. Pero bé, te rao el del montesa, es cosa de ell i del seu antic club.

    ResponElimina
  15. I tu qui eres per a dir que eixes coses es fan a final de temporada? es fan quan són necessàries i punt. Que manera d'opinar sense importar-te i no tenir ni idea.

    ResponElimina
  16. No tota la idea sobre la vida la tens tu es veu per les teues paraules. Desde luego, ningú pot entrar en el blog del montesa i donar la seua opinió sinó es de casa o es de l´agrado de vosaltres. Soc un simple seguidor de diversos blogs i si no voleu que entre ningú a dir res en la puta vida censureu les entrades per a vosaltres soles amb una contrasenya i arreglat. O poseu un anunci ben gran a la pàgina d´inici. "NO A LES OPINIONS DE DESCONEGUTS" i tema arreglat. I per supost que no tinc la mateixa idea que tu es veu o això et penses tu, i que cadascú fa lo que li ve en gana en la seua vida, però era una opinió meua i no una critica.

    ResponElimina
  17. no façes cas i pots entrar sempre que vullgues a opinar, sempre que no insultes i et claves amb els demes, val? Ricard, basket montesa

    ResponElimina
  18. menos mal que encara hi ha gent comprensiva amb les opinions de fora. ho dic per ricard. jo mai he insultat en un blog a ningú. I que crec que aquestes coses mantenen viu un blog encara que el tema li moleste a algú.

    ResponElimina