dimecres, 17 de març del 2010

ÈPICA VICTÒRIA FRONT L’ORIHUELA PER 62 – 56

El Bàsket Montesa va aconseguir una espectacular victòria a la “Fortaleza” després de 40 minuts vibrants que el públic, nombrós i sorollós, tardarà en oblidar.

El partit va començar amb unes fortes defenses, els dos equips apostaren per defensa individual, i amb molta concentració conscients de la importància del partit. L’Orihuela és mantenia a base de triples (3) i el Montesa gràcies als punts dels bases, Vicent i Novoas provocant un empat al finalitzar aquest encontre (13-13).

En el segon període el Basket Montesa tenia un marge de 5 punts d’avantatge gràcies als tres triples aconseguits (Vicent, Novoas i Sergio) junt a un atac més desacertat per part dels visitants permitia una lleugera avantatge local (27-22).

Després de passar pels vestidors i la xarrada motivant de Jordi Garcia Reneses es canvia a zona i, a pesar de que la defensa no era dolenta, un atac fluït de l’Orihuela amb tres canastes consecutives capgirava el marcador (37-42) però un triple de Joaquin finalitzant el quart deixava el lluminós en un 45 – 47 .... i lo millor per arribar.

En un últim quart apassionant, la defensa zonal montesina va ofegar completament a l’Orihuela que no trobava la clau per trencar-la ja que les ajudes locals eren continues, el rebot defensiu es tancava “a cal i canto” i tampoc es permitia tirar des de fora amb comoditat. (L’Orihuela sols va anotar 9 punts en aquest període). Com no podia ser d’una altra manera el Basket Montesa va capgirar el marcador i acaba obtinguent la victòria. Destacar la serenitat en els tirs lliures de Novoas que va propiciar la victòria a l’anotar 4 de 4 tirs lliures a l’últim minut i 9 de 9 en tot l’encontre.

DESTACAR novament a TOT L’EQUIP on cadascú va fer el millor per a l’equip ja que, de no haver sigut així, no s’hauria batut aquest equip tan potent.

Les dades són Novoas (24 punts i 22 de valoració), Vicent (16 punts i 15 de valoració), Joaquin (7 punts, 9 rebots i 12 de valoració), Micó (2 punts, 8 rebots, 1 tap espectacularment decisiu i 9 de valoració), Sergio (8 punts), Marcos (5 punts en 3 minuts), Moya (aportant rebot i intimidació), Ricard (amb la seua gran tasca a la defensa), Soriano (amb molta intensitat), Chust (amb minuts de gran qualitat) i Gus (que no va parar d’animar en tot el partit fent equip).

Senzilla i sincerament INCREÏBLE!!!!!

15 comentaris:

  1. TOT MOLT BONICO... PERÒ DEIXEU-SE JA IXE PARTIT I CENTREU-SE EN EL PRÒXIM AL CAMPELLO QUE LA SETMANA PASSADA LI HO VA POSAR MOLT DIFICIL A L'ALTEA...

    SORT!

    ResponElimina
  2. Anem a vore senyor "anónim" no sé si ens seguiràs molt però, habitualment, pengem la crònica de l'anterior partit els dimecres, tant si guanyem com si perdem, així que no em fet res fora del habitual i, per tant no tenim perquè "deixar eixe partit com dius tú". Que el dissabte vam fer un breu amb fotos i vídeos, crec que l'ocasió ho permitia. No sé perquè quan un equip fa alguna cosa que els demés no ho han pogut aconseguir pareix que "els sente mal" o enseguida diuen "que li donen massa "bombo" pues ho sent amic però, faça el que faça el Montesa, et recorde que és un equip acabat d'ascendir i no sé li pot demanar res més perquè simplement el que està fent és increïble encara que acabe 3r a la classificació i si algú li pica que s'arrasque....

    CRISTINA

    ResponElimina
  3. cristina, perdona si t'he ofés... No estic en contra del Montesa, no saps tu be fins aquin punt estic jo a favor del vostre equip, només era per donar un toc d'atenció, perque estic veient que ultimament esteu algo liats en uns blogs i en altres i crec que l'equip el que ha de fer es mirar avant, i deixar-se de tonteries.

    torne a dir-ho, SORT!

    WBT

    ResponElimina
  4. Soy un aficionado de Bogarra, y desde detrás del banquillo también está lo que el ojo no ve:
    Durante el partido, el cuerpo técnico le dijo a al gran karem: Gran karem, cuando estés para salir lo dices y pruebas unos minutos a ver q tal, cuando el Gran karem respondió, pufff... hoy no creo, q tengo la espalda muy chunga pero bueno ya vorem.
    A mediados del tercer cuarto, de repente, el Gran Karem salta del banquillo, y dice al cuerpo tecnico, creo q ya estoy bien para jugar, estoy de p...madre, rapido pedir el cambio. De repente vimos como el gran karem, salio al campo empujando a novoas y vicent y les "quitó" rapidamente el balón y penso en voz alta(ésta es la mía).... Era una falta técnica, y quería seguir con su racha de minutos-puntos de los últimosa partidos para batir el record de porcentaje de la categoría. Eso si, menos mal q los metió. JEJEJEJE es buena esta anécdota eee????
    jijiji.
    Posdata: está todo exagerado un poquito(100%) para reirnos un poquito.

    ResponElimina
  5. "Estic veient que ultimament esteu algo liats en uns blogs i en altres i crec que l'equip el que ha de fer es mirar avant, i deixar-se de tonteries". Home, jo crec que l'impacte de tota aquesta activitat als blogs és més positiva que negativa tant per a fer aficció com per a que els jugadors s'ho passen bé. Dir-li "tonteries" em sembla un poc atrevit per la teua part, cadascú fa del seu temps el que li dona la gana, i donar-li difusió a les coses fa que no sigam un esport "secundari" del fútbol, sinò cada volta més fort a tots els nivells.

    A més, la millor prova de que l'equip no es descentra sinò tot el contrari està en la defensa feta en el partit de l'Orihuela. Jo tinc molt clar que no van a relaxar-se, com on ho han fet fins ara, i si els apeteix traure un poc de pit després d'un autèntic partidàs, al qual es va derrotar al lider fins a eixe moment invicte, crec que estan en el seu dret.

    Salutacions per a tots i molts ànims, des de la final de la Lliga Valenciana del CB Xàtiva que no m'ho passava tan bé en un partit de basquet.

    ResponElimina
  6. La anecdota no esta bien contada... porque los tiros libres los lance con los ojos cerrados y con la mano izquierda, mas que nada para ver si fallo uno de una vez...jajajaja

    EL GRAN KAREEM

    ResponElimina
  7. Anda picha brava... relajate y llámame que esta noche creo que hemos quedado para ir al cine...


    PAPALUKAS

    ResponElimina
  8. FOTRE.... PAPALUKAS I EL GRAN KAREEM QUEDANT PER ANAR AL CINE JUNTS....MMMMMMM... SEGUR QUE HAN QUEDAT AMB MINIE MOUSE...! DESHONRATS!JAJAJA

    ResponElimina
  9. lakers... quan dic tonteries no m'estic referint a celebrar com cal la victòria davant el líder, sino a entrar al drap en els comentaris que s'estan fent... i mira que pensant-ho bé, a mi res m'importa... Era per fer un comentari sense cap mala intenció.

    WBT

    ResponElimina
  10. Foscaaaaa ara t'entenc WBT, pensava que ho deies pel meu blog, però he visitat eixa "altra web", i t'entenc perfectament, perdona per la confusió. Tens tota la raó, no s'ha d'entrar al drap en eixes històries.

    ResponElimina
  11. soy el de Bogarra otra vez:
    Ahora me cuadra todo, el otro día el gran karem se dejo el movil en el pabellon, se lo coji, para devolverselo y sinquerer vi un msj de papaloukas... "a mi tambien me gusto". yo dije, que raro ese msj, y ahora me cuadra todo, el cine, que siempre sean los ultimos en ducharse........jajajaja
    Por cierto, un pajarito vio en Xativa al presi y a Jokin almorzando: despues del famoso saltode la ranaque aparece en el video, q el presi presi despues de un salto increible cayo "casualmente" en los brazos de Jokin y ahora almorzar...... nose nose. Yo solo lo dejo caer jajaja
    Amunt Montesa

    ResponElimina
  12. qui està signant en nom meu???

    com diria Micó... "este si son yo"

    ResponElimina