dimecres, 31 de març del 2010

IMPORTANT I SUFRIDA VICTÒRIA FRONT AL NOVELDA

Vibrant i emocionant partit el vist el diumenge pel matí en "LA FORTALEZA" on el Basket Montesa, després d'una pròrroga, va poder véncer al Novelda (88-83), mantenint vives les esperances per a la 2a plaça i consolidant la 3a.

El partit va començar com després aniria tot el partit, amb màxima igualtat. Els visitants apretaven molt a la defensa i atacaven amb intensitat però amb un Basket Montesa sòlid que es mantenia en el marcador gràcies als punts dels seus interiors (15-16).

Al segon quart el Novelda pren un lleuger avantatge (19-27), cosa que provoca un canvia a zona 2-3 del Montesa, defensa que funciona i es recupera la igualtat en el marcador (amb triple final d'Àlex inclòs) per anar al descans 35-36.

Com és la tònica habitual el tercer quart va començar de forma positiva per als montesins amb un 44-39 (posant-se per davant en el marcador com feia temps que no passava, des del 10-9), no obstant, aquesta diferència s'esfumava i el lluminós reflexava a la fi del quart 55-59.

A l'últim quart la igualtat va continuar fins al 65-68 (minut 5) on el Montesa va tindre un major encert en els minuts següents (amb canastes de Vicent, Joaquin i Ricardo) però a falta de 2 minuts el Novelda, que no volia perdre el partit després de l'esforç i la intesitat desplegada, força la pròrroga a pesar de gaudir l'última possessió que va errar, per a sort dels montesins (73-73).

Els locals inicien la pròrroga nerviosos amb un Novelda que continua apretant a la defensa i amb una lleugera avantatge (73-79) però quan el Montesa estava quasi vençut, un triple de Novoas i, sobre tot una canasta i un triplàs de Joaquin capgira el marcador (83-82). Després la defensa montesina unida a l'encert en els tirs lliures certifiquen la victòria (88-83).

Destacar el grandíssim partit de Joaquin Herencia, amo i senyor dels taulers anotant a més en moments claus (28 punts). També van jugar Vicent (16 punts i nombroses penetracions), Novoas (13 punts i la tranquil·litat per superar la pressió contínua), Àlex ( 12 punts anotant des de dins i fora), Ricard (amb intensitat i aportant 6 valuosos punts), Soriano (6 punts amb molt d'encert) ,Micó (4 punts en un partit on les faltes no el deixaren jugar), Moya (3 punts i una solidesa defensiva), Marcos (provant en algun minut), Sergio (amb intensitat defensiva) i Gustavo (agafant rebots i intimidant).

Novament destacar el gran partit de tot l'equip on es va poder véncer a un potent rival com és el Novelda gràcies a la solidesa, intensitat i saber fer que demostra l'equip.