divendres, 12 de març del 2010

GRAN PARTIT DAVANT L'INVICTE ORIHUELA, LÍDER A LA CLASSIFICACIÓ

El dissabte 13 de març a les 18h. i en el pavelló "LA RUTGLA" de Montesa el nostre equip de basket s'enfrontarà al líder del grup C d'Autonòmica, l'Orihuela, únic equip que encara continua invicte amb les esperances i la confiança de poder guanyar-li i així lluitar amb el Benidorm per la segona plaça, que li permitiria jugar la lligueta d'ascens a Nacional.
De nou, volem que l'afició recolze al nostre equip baixant demà al pavelló per animar-los i gaudir d'uns dels partits més interessants sinó el que més de tota aquesta temporada.
Recordeu, l'equip s'enfronta al líder el dissabte a les 18h. en el pavelló....

VOS ESPEREM !

8 comentaris:

  1. Gran partido, felicidades!

    ResponElimina
  2. Gracies, ha sigut molt intens i vibrant, hem guanyat de 6. Ahh!!! per cert aquest misatge es per a Juan de Benidorm, enhorabona pq has clavat el resultat i m´alegre de que guanyes la porra, ja ens vegem açi, un abraç de Ricard.

    Ricard

    ResponElimina
  3. menudos flipaos sois los de montesa,si os djams ganar pa q los d benidorm se acojonen

    ResponElimina
  4. pues tu compañero Chus pedía 6000 euros por dejarse ganar!!! al final nos lo ahorramos para vuestra sorpresa.
    Ricard

    ResponElimina
  5. Un pregunta, porque el pueblo de Orihuela se llama así? en la primera vuelta cuando fuimos a jugar no olía a nada raro. Huele en verano? a que huele? me gustaria que algún aficionado o jugador de Orihuela me lo explicara. Gracias.
    Firmado: Nenuco

    ResponElimina
  6. It is great to have visited your website. Thanks for sharing useful information. And also visit my website about health. God willing it will be useful too gold chain usa , gold chain wholesale france ,

    ResponElimina