dimecres, 14 d’abril del 2010

EL BASKET MONTESA ENCAIXA UNA INESPERADA DERROTA CONTRA EL C.B. ALFÀS DEL PI (74 – 71)

El Basket Montesa va perdre contra l’Alfàs del Pi diumenge passat per 74 – 71, derrota que allunya moltíssim a l’equip montesí d’aconseguir la segona plaça. A falta de tres jornades el Benidorm, que ocupa la segona plaça, hauria de perdre tots els partits i el Montesa guanyar-los tots, tasca difícil veient l’evolució de l'equip del Benidorm.

El primer períde va començar amb un joc lent, amb poca efectivitat anotadora i un ritme més bé relaxat. Els montesins gaudien d’una lleugera avantatge (12-15) en el marcador però un triple in extremis dels locals tornava la igualada en el lluminós (15- 15).

Aquestat igualtat es mantenia en el segon quart, on el Basket Montesa es va resentir del seu tir exterior (no hi ha cap triple en aquest període) però les canastes individuals i els tirs lliures els permitien anar-se’n al descans amb un avantge mínim i tot per decidir (31-32).

En el tercer quart el Montesa va eixir a pel partit després d’un triple local inicial. Els visitants despertaren i aconseguien un parcial 4- 13 (amb tres triples; un de Micó, altre de Joaquin i Ricardo) disposant d’una diferència en el tanteig ja important (38 – 45). Aquesta avantatge augmentava a la fi del període fins el 49-58, deixant una bona sensació de joc per encarar l’últim quart.

I va ser en aquest períde on el Montesa va llançar tota la feina feta al fem ja que en quatre minuts l’Alfàs es clavava en el partit amb un parcial 11-3 (60-61). A diferència d’altres partits com el de Novelda el Montesa no va saber resoldre amb eficàcia els minuts finals, desacertats a l’atac, perdent balons, i errante tirs lliures que, a la postre, haveren pogut atorgar la victòria. A falta d’un minut els àrbitrs van pitar una antiesportiva i tècnica local, el que es traduïa en quatre tirs més possessió (tanteig en eixe instant 69-65) però es van fallar dos tirs dels quatre i tampoc van aprofitar la possessió del baló així que a la fi el Montesa va perdre de manera inesperada l’encontre (74 – 71).

Destacar que en aquest partit l’equip va rendir a un nivell més baix del que ens té acostumants (serà perquè el partit es disputava diumenge?), que la mitja anotadora també fa afluixar, ja que cap jugador va arribar a la vintena de punts i que l’Alfàs va ser l’amo i senyor del rebot durant tot l’encontre.

Pel Basket Montesa van jugar Joaquin Herencia (16 punts), Micó (14), Vicent (12), Novoas i Sergi (amb 9 punts cadascú), Soriano (4), Ricardo i Marcos (3) Chust (1) i Gustavo.

El Basket Montesa s'enfrontarà aquest dissabte a les 17h. al pavelló municipal 'La Rutglà' contra el segon classificat, el Servigroup C. B. Benidorm, partit que serà emocionant i vibrant (3r contra 2n classificat) a pesar que, guanye qui guanye, no hi haurà variacions a la classificació.