dimecres, 21 d’abril del 2010

El BASKET MONTESA ES DESUNFLA EN LA RECTA FINAL

El Basket Montesa perd davant el C.B. Benidorm, segon classificat ara ja matemàticament per a la fase d’ascens a Nacional, per 78 – 92, en un partit on els montesins sempre van anar per darrere en el marcador, no trobant-se còmodes en cap moment del partit.

El Basket Montesa va iniciar el partit com la setmana anterior, molt poc encertat, errant canastes fàcils, nerviós i un poc intranquil. Els dos equips van tardar en anotar la primera canasta, els visitants ho van fer amb un triple (el primer d’un gran recital des dels 6,25 mostrant el gran encert del qual van gaudir els visitatns) al minut 3 mentre que el Montesa anotava al minut 4 des de la pintura. Durant la resta de minuts els locals els costa molt poder anotar, perdent balons, mentre que el Benidorm ja aconseguia una certa avantatge gràcies a les penetracions del seu base, Benavente, molt difícil de parar al contraatac per la seua rapidesa. A la fi 13-18, diferència que aniria in crescendo.

Al segon període comença amb un Montesa que retalla la diferència gràcies a les canastes de Marcos, Joaquin i Vicent (un dels pocs que va aguantar l’envestida visitant amb 32 punts anotats) però els de Benidorm van començar el recital tripler amb 4 en aquest període permetent-los gaudir d’un nou avantatge al descans (36-42).

La xarrada d’ànims de l’entrenador Montaner pareix que no va tindre efecte aquesta vegada ja que passats tres minuts del tercer quart (40-46) els visitants endossaren un parcial de 0 – 16, mostrant-se imparables des de la línea de 6,25 (dos triples) i de nou amb les entrades fins la cuina del seu base Benavente 40-62). Els visitants es mostraven alts de moral i, per uns instants van pensar en guanyar de 23 com ho va fer el Basket Montesa allà a la costa blanca, però el Montesa no estava disposat a baixar els braços. En els últims minuts el Montesa aconsegueix un 10-3 que li permetia reduir l’avantatge visitant (57-70).

En l’últim quart els montesins ho van intentar i, de fet en aquest període l’anotació va estar igualada, 21-22, però com el Benidorm no va baixar el ritme, sabent de la importància de sentenciar en aquest partit i junt al gran encert en els tirs lliures (no es pot dir el mateix del Montesa) atorgaven la victòria a l’equip que millor havia jugat, en aquest cas, el C.B. Benidorm per 78 -92.

Pel Basket Montesa van jugar Vicent (32 punts), Joaquin (13), Marcos (10), Alex (10), Micó (5), Moya (4), Sergio (2), Ricardo (1) i Novoas (1) i Soriano.

3 comentaris:

  1. Bueno… después de todo lo vivido, he de reconocer que aun entro de vez en cuando al blog con la ilusión de ver un comentario y no se si lo que siento es pena o añoranza al ver la misma frase cada vez "el basquet montesa es desunfla en la recta final".
    En fín... quiero dejar constancia con este comentario en el blog, que para mi ha sido un honor haber jugado en un club como el basquet montesa, donde se me trató como a uno más desde el primer día que llegué y donde he vivido uno de los mejores años de baloncesto que recuerdo.
    No solo por los inesperados resultado, sino por el grupo de gente que he conocido.
    Os aseguro que por mucho que le pese a algunos, nunca me arrpentiré de haber jugado aquí.
    Los clubes, los equipos, las temporadas, los años... pasan pero lo que siempre queda es la gente y eso es lo que yo me llevo de Montesa. Un grupo de amigos y compañeros, todos con nuestros más y nuestros menos, pero creo (y no me equivoco) que todos buena gente.
    Espero que cuando nos veamos dentro de un tiempo podamos recordar estos momentos con el cariño que yo lo haré siempre.

    Gracias a todos

    Sergio (Guante Blanco) Novoas

    ResponElimina
  2. ie Novoas!!!
    Però això ara a que ve???jajaja!!! M'has posat els pèls de punta!!!
    De totes formes, tens raó en que l'any passat va ser un gran any tant en el tema esportiu, com en el tema de bon rotllo i companyerisme... però has de tenir clar que molta part de culpa de tot això, de les 2 coses, és teua!!!
    No sé qué tindrà Montesa que tots els bons bases venen a parar ací... David Mas, Toni Moliner, Sergio Novoas...

    Salutacions a tots!!!

    El blog està viu, i seguirà en actiu per si algú vol comentar qualsevol cosa respecte de l'equip de l'any passat o del que fem enguany en la nova experiència conjunta amb el CB Xàtiva, que de moment no va massa bé, però estic totalment convençut que les coses canviaran... més prompte que tard!

    Vicent

    ResponElimina