dimarts, 21 d’abril del 2009

EL BASKET MONTESA ACARICIA EL TÍTOL DE CAMPIÓ DE PREFERENT

El Basket Montesa aconsegueix un altra victòria per 64 -74 davant Shell La Ribera Carcaixent i dóna un pas de gegant per proclamar-se campió de la seua categoria. A falta de dos partits per concloure la temporada una victòria els permetria celebrar l'ascens com a primer classificat.
En començar el partit prompte es va veure que el Basket Montesa no va planificar correctament la seua defensa, eixint en individual, provocant que l'equip al minut 4 ja tinguera bandera i el Carcaixent anotant fins 11 tirs lliures. Després d'un temps mort montesí els visitants canviaren a defensa zonal i dos triples consecutius permeteren restar punts al Carcaixent (21 - 17).
Al segon quart l'equip montesí, ja més ajustat a la defensa, va endosar un parcial de 2 - 10 (23 - 27), avantatge que es va mantindre gràcies a l'encert des del perímetre, amb un total de cinc triples, arribant al descans 36 - 41. En el tercer quart es va repetir la mateixa situació amb un nou parcial de 2 - 9 (38 - 50) mantenint-se durant tot el quart sense que els locals donaren senyals d'una possible reacció (48 -60). La màxima diferència s'aconseguia en el minut 2 de l'últim quart (48 - 65) no obstant, els locals aprofitaren les nombroses faltes assenyalades a l'equip montesí per retallar punts amb tirs lliures amb un parcial de 16 - 5 (64 - 70). A pesar d'açò el Carcaixent no va poder remontar gràcies als últims punts aconseguits també de tirs de personal (64 - 74).
La nota positiva a banda de la victòria és la recuperació i les bones sensacions que va transmetre Vicent en el terreny de joc després de la seua lessió que se'ns ha fet massa llarga....
Pel Montesa van jugar Àlex (22), Joaquin (15), Vicent (14), Micó (13), Ricardo (7), Marcos (2), Sergio (1), Gustavo, Ivan, Moya i Chust.
Esta jornada el Montesa disputarà un partit davant un rival difícil com ho és el C.D. San Pedro de Moixent, partit que, en cas de guanyar els montesins, els permetria proclamar-se, matemàticament, campions de la categoria... Per a qui vullga veure el desenllaç del partit el convidem el dissabte a les 17:30 al pavelló municipal de Montesa.

7 comentaris:

  1. Pel que fa a la secció de comentaris, davant la petició d'alguns jugadors montesins, de nou les crítiques constructives poden ser anònimes sempre i quan la gent es mostre respectuosa i no insulte a la resta de participants...

    ResponElimina
  2. Ja tenia ganes de poder jugar... collons que l'esguinç este està fent-se més llarg que un dia sense pa!
    El dissabte a per totes!!!

    ResponElimina
  3. El dissapte soparet, que convida vicent...

    ResponElimina
  4. Si no te la menegares tant... de segur que se te hauría curat mes pronter.. jajaja

    ResponElimina
  5. XE QUE BURRO!
    JAJJAJAAJA!

    P.D. ESCRIUS MAL DE COLLONS, I UN ACCENT QUE POSES, EL POSES MAL! ;-)

    ResponElimina
  6. Vicent el dissapte convides tu a sopar????

    Caterpillar

    ResponElimina
  7. Vicente, si clavas cuarenta puntos contra mogente te subo a badalona jajaja

    ResponElimina