dimecres, 3 de febrer del 2010

El MONTESA PERD CONTRA EL BIGASTRO I SUMA LA SEGONA DERROTA CONSECUTIVA QUE FA QUE S'ALLUNYE DEL SEGON LLOC EN LA CLASSIFICACIÓ.

Diumenge passat el Montesa tenia l'oportunitat de posar-se tercer en solitari, després de la inesperada derrota de l'Altea en casa del fins aleshores cuer, CB Canals. Però s'està demostrant que la baixa de Marcos ha fet molt de mal, i van encaixar la cinquena derrota en lliga per 85 a 77.

Degut a les baixes en el joc interior (Marcos, Moya, Chust, i Alex), el Montesa va eixir en una zona 2-3 per intentar parar als pivots del Bigastro, possiblement els més determinants de la categoria, sobretot el nº 10, però no va poder ser, i aquest jugador va anotar en el primer quart 13 punts. Per part nostra en atac no hi havien massa idees i els punts els anotavem mitjançant el joc individual. Al final del primer quart 22-16 per als locals. Alguna cosa no funcionava.

Al començament del segon quart, la consigna era la mateixa, parar el joc interior local, però en cap moment ho vam aconseguir. El Bigastro feia circular molt bé la pilota i quan podiem tancar als jugadors interiors, tenien la sort de poder encistellar des de fora. Amb aquest panorama, es repetia el mateix parcial que en el primer quart, i aplegavem a l'equador del partit amb un 44-32 molt aclaridor del joc dels 2 equips.

El tercer quart l'encaravem amb la idea de que encara quedava molt de partit, i no hi havia res perdut. La defensa va millor moltíssim, deixant al Bigastro amb només 10 puntets, però el problema el teniem nosaltres mateixos que tan sols vam fer 11 punts, s'estava posant dificil remuntar. 54-43 al final del tercer quart.

Començava l'últim quart amb tot per decidir i 5 punts consecutius de Sergio Novoas ens posava totalment dins del partit (56-52 al minut 3 del 4t quart). A partir d'aquest moment, les cistelles es succeïen en els 2 camps, sense poder aconseguir ni tan sols empatar el partit. Amb 75-73 al marcador, i un minut per jugar-se, els arbitres van xiular 5 faltes a favor del Bigastro, i tan sols una a favor del Montesa. Així s'aplegava al final del partit 85-77 per als locals, justos mereixedors de la victòria.

Esta setmana ens visita el Canals, reforçat per a la segon volta de la temporada, i amb la moral pels núvols, després de guanyar a l'Altea i al Xàbia. Hi ha que demostrar perqué estem en el lloc on estem, i guanyar per reforçar els ànims de l'equip després de les 2 derrotes consecutives.

Van jugar: Vicent (22), Sergio N. (21), Micó (18), Sergi C. (9), Joaquín H. (6), Ricard (1), Gus, i Alberto.

P.D. - Agrair-li a Alberto que vinguera a jugar el partit amb nosaltres, més encara per ser diumenge i en Bigastro. GRÀCIES.

5 comentaris:

  1. Estas derrotas no son por la baja de un jugador en concreto...son por las bajas de muchos jugadores y así es imposible...o estamos todos o no estamos, salvo lesión o tema personal importante...al final, te dejas el físico en la pista y a la familia en casa para nada... Habrá que hablarlo.

    J.H.R

    ResponElimina
  2. el montesa t nou fitxatge????

    ResponElimina
  3. Tens raó Joaquín, un bon toc d'atenció fa falta a alguna gent de l'equip... Però hi ha que reconeixer que amb Marcos, el resultat seria un altre...

    Vicent

    ResponElimina
  4. Bueno compañeros una semana más veamos que nos ha dejado el objetivo, asique si no te lo crees AHORA VAS Y LO CASCAS


    PREMIO A; NO ENTRAN NI AUNQUE ME PONGAN UNA PISCINA OLIMPICA; RICARDO PAPALUKAS
    Que por más que lo intento no le entraron los tiros, lástima que la canasta no hubiese estado medio metro a la derecha que es donde fueron todos los tiros, porque abría anotado 53 puntos.

    PREMIO A; SE ACABARON LAS VACACIONES; JOSEP PLASTICMAN
    Que tras 80 jornadas tocase los hue….sos volvió a aparecer cuando más falta hacia

    PREMIO A; PA METER 20 PUNTOS SOLO HACEN FALTA 20 MINUTOS; SERGIO GUANTE BLANCO
    Que tras estar desaparecido en la primera parte (algunos pensaban que se había quedado en el vestuario) volvió en la segunda para terminar con 21 puntos

    PREMIO A; YO-YO; C.C. VICENT
    Que agoto las posesiones botando y botando y botando y botando el balón hasta que ya no quedaba tiempo para pasar el balón y claro para perderlo pues mejor me la chupo y andando… hizo un gran partido pero le falto doblar balones, el día que aprenda esto será imparable, y pasara de C.C.VICENT a SUPER-VICENT.

    PREMIO A: AL FOTOGRAFO DEL PARTIDO; GUSTAVO MURESAN
    Que gasto 3 carretes de 40 fotos haciéndolas sobre el jugador número 10 que le metió canastas por todas partes.

    PREMIO A; LA ENTREGA; ALBERTO URACAN ROJO
    Que llego para echar una mano y termino siendo un pilar fundamental de la rotación del equipo.

    PREMIO A; LA JUGADA DEL PARTIDO; XIMO TERMINATOR
    Contraataque del Montesa, balón controlado por C.C.VICENT, le sale un defensor y lo esquiva (y abre la boca) le sale otro jugador y lo esquiva (ya saca la lengua) y cuando todos lo veían lanzado con la lengua fuera para chupársela de repente le pasa el balón a XIMO TERMINATOR que ya se estaba parando para ver como C.C.VICENT terminaba y de repente le dobla el balón a TERMINATOR que atrapa con las manos, da 10 pasos sin botar, después dos reversos y después tres pasos más, para terminar el contraataque, y mira por donde encima le pitan pasos… y claro C.C. VICENT pensó… joder podía haber anotado 2 puntos más…

    PREMIO A; PREPARANDO EL TERRENO; IVAN RATATATA
    Se vistió de corto preparando el derbi de la próxima semana, pero al final no jugó.

    PRIMIO A; OTRA, OTRA, OTRA…; SERGIO MOTORETÇ
    Que después de anotar un triplazo se animo y empezó a tirar todo lo que pasaba por sus manos, incluso tiro las zapatillas, calzoncillos y bueno también algún balón…

    PREMIO A; OTRO DIA SERA; JORDI GARCIA RENESES
    Que intento varias combinaciones y sistemas pero esta vez le fallaron y no consiguió su objetivo

    PREMIO BITEL-CHUST; A BITEL-CHUST
    Lo justo sería decir que sobran los comentarios, pero no es así, esto hay que comentarlo y enserio.

    PREMIO A; FARMACIA DE GUARDIA; EL GRAN KAREEM
    Que sigue en casa con sus mandos a distancia dándose festivales de cine y comiendo tortillas de pastillas de todos los colores, el otro día me equivoque en la combinación y casi me muero… menudo día pase… me cago en los medicamentos…

    PREMIO A; LA DESMOTIVACION; LOS MONTESA WARRIORS
    Que han pasado una mala semana por esta dos ajustadas derrotas en las que por culpa de las bajas no se ha podido hacer frente a dos equipos accesibles para los montesinos, pero animo que esto va a cambiar pronto.

    Y bueno esto es todo, esta semana mas que irónico he sido un poco critico y si a alguien le ha molestado le pido disculpas, pero las cosas claras y el chocolate espeso, aquí somos 12 marineros que tienen que remar y si no es así se habla y nos quedamos todos en casa.

    Y recordar que el objetivo sigue observando y la próxima semana habrá más y mejor.

    ResponElimina
  5. Vicent, gràcies per pensar en mi en aquests moments, això em fa sentir part important de l'equip, però una cosa heu de tenir en compte, que som un equip i que amb mi o sense mi som un gran equip que ha de tirar del carro, i totes les baixes sense justificar cal parlar-les molt seriosament, no és just haver perdut aquests dos partits pel mateix motiu, perquè amb l'equip al complet, encara que jo no haguéra estat es podria haver guanyat, i crec que és el moment de pensar en alternatives o deixar-lo com esta, jo bote per deixar-lo tot com esta però amb un 100% de involucració dels 12 i si algú no pot o no li apeteix que siga just amb els seus companys i ho diga i buscarem altres alternatives.

    EL GRAN KAREEM

    ResponElimina